yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Izmir Özel Bulusmasi
Çok keyifli bir aksam yemegiydi güzel vakit geçirdim. Basta Bay Dong-woo Cho, esi, Canan hanim, Ceren hanim, Senem hanima ve orada bulunan bütün arakadaslara tesekür ederim.

Resimler için tesekürler. Cuma günü etkinlikte görüsmek üzere. Onay
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Çok güzel bir bulusma oldugu gülen ve mutlu yüzlerden anlasiliyor. Organizasyonda çalisacak tüm arkadaslara simdiden basarilar diliyorum. Ankara'dan sevgiler. Smile
Aranizda olabilmeyi çok isterdim ama malesef bugün dönmek zorundaydim Istanbul'a. Sad
Çok güzel. Biggrin Elif sosyallesmis. :img-hysterical: Neden elif35.5 yok. Saskin Canan ablamida gördüm iyi oldu. Biggrin Bay Cho ve esi çok tatlilar, sizde ögrenmis oldunuz. Onay Çok iyi vakit geçirmissiniz. ^^

Hale yakiyorsun ortaligi. Atkilic Bu arada Canan abla'da Hyun Joong sever. Biggrin Kesin söylemistir. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Bay CHO'ya ve esi Suk Gyong-sim'e, Canan Hanim'a, Ceren Hanim'a, Izmir temsilcimiz Sinan Bey'e, Korea-Fans üyesi arkadaslarimiza ve elbette Sayin Büyükelçi'ye tesekkürler...Alkis
Super Güzel bir gün olmus. Super
:muzikgurubu: Iste Korea-Fans'in gücü. Alkis
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Iyi vakitler gidecek olan arkadaslara. Onay
(27-05-2010, Saat: 2:31)OneLeN yazdı: Çok güzel. Biggrin Elif sosyallesmis. :img-hysterical: Neden elif35.5 yok. Saskin Canan ablamida gördüm iyi oldu. Biggrin Bay Cho ve esi çok tatlilar, sizde ögrenmis oldunuz. Onay Çok iyi vakit geçirmissiniz. ^^

Hale yakiyorsun ortaligi. Atkilic Bu arada Canan abla'da Hyun Joong sever. Biggrin Kesin söylemistir. Biggrin

Tesekkür ederim Yasemin. Smile Canan Hanim'la acaip kaynattik. Çok tatli bir bayan. Derin mevzular konustuk. :img-hysterical: Çok güldüm kendi halime çok komik çikisim resimlerden. Organizasyonda emegi geçen ve Sinan'a Bay Cho ve esine, Canan ve Ceren Hanim'a çok tesekkürler. Cuma cumartesi görüsmek üzere.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
(27-05-2010, Saat: 2:31)OneLeN yazdı: Çok güzel. Biggrin Elif sosyallesmis. :img-hysterical: Neden elif35.5 yok. Saskin Canan ablamida gördüm iyi oldu. Bay Cho ve esi çok tatlilar, sizde ögrenmis oldunuz. Onay Çok iyi vakit geçirmissiniz. ^^

Opucuk Yoklugumu bir sen hissetmissin ablam ya. :img-bee:
Güzel bir aksam geçirmissin çok sevindim. Smile
(27-05-2010, Saat: 11:52)elif35.5 yazdı:
(27-05-2010, Saat: 2:31)OneLeN yazdı: Çok güzel. Elif sosyallesmis. :img-hysterical: Neden elif35.5 yok. Saskin Canan ablamida gördüm iyi oldu. Bay Cho ve esi çok tatlilar, sizde ögrenmis oldunuz. Onay Çok iyi vakit geçirmissiniz. ^^

Opucuk Yoklugumu bir sen hissetmissin ablam ya. :img-bee:
Güzel bir aksam geçirmissin çok sevindim. Smile

Yoklugunu seni taniyan herkes hissetti. Bana sordular seni bende "getirmedim onu evde otursun dedim. Biggrin"

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi