yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan For The Second Time (03.08.2013)
Love01 
Korea-Fans İstanbul 2.İftar Buluşması / Korea-Fans Istanbul Second Meeting for Ramadan (03.08.2013)

[Resim: 31025645.png]

K-F İstanbul ailesi bir iftar etkinliğine daha ne dersiniz? Smile Önceki iftara katılamadığı için üzülenler, katılıp tekrar bir iftar etkinliğinde buluşmak isteyenler... 3 Ağustos tarihini ajandanıza kaydedin, sohbet edip kaynaşmak için Gülhane'de sizi bekliyor olacağız. Angel Üstelik birbirimiz için özenle hazırladığımız enfes yemekler de cabası Onay

Tarih / Date: 03.08.2013
Saat / Time: 18:00-22:00
Yer / Place: Gülhane Parkı - Eminönü
Başvuru / Application: ShinAh
E-mail: [email protected]

Katılımcıların isim-soyad, varsa forum kullanıcı adı, cep telefonu numarası ve misafirlerinin isim-soyad bilgilerini [email protected] adresine bildirmeleri rica olunur.

NOT : Etkinliğimizde bizimle olacak kişi sayısını ve kimlerin olacağını öğrenmek amaçlı bu bilgiler istenmektedir.

<English>

Participations should send an e-mail to [email protected] including their names, surnames and mobile phone number (If you have guests, you should send their names-surnames).

Katılacaklar / Participants

İlk konun hayırlı olsun canım. Smile O gün orada olacağım inşallah.Yine çok güzel eğleneceğiz.^^
K-F İstanbul ailesinin 3. iftarı olucak bu aslında. Herkes Ramazan'ı bekliyormuş onu anladım. Smile
İlk iftar etkinliğine geç geldiğim için o kadar çabuk geçti ki ne zaman başladı ne zaman bitti anlayamamıştım. Sad Bu iftar etkinliğine erkenden gelip daha çok eğleneceğim. Onay
Teşekkür ederim Huriş Smile Bu kez erken gelin hepiniz bolca eğlenelim yoksa kara listeme alırım sizleri Cool Biggrin Altını çiziyorum : hepiniz Angel
merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucak. Ramazan iftar etkinliği Yaş aralığı nedir aceba ???
(24-07-2013, Saat: 20:45)ece jenn yazdı: merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucak. Ramazan iftar etkinliği Yaş aralığı nedir aceba ???

Merhaba Smile Annesi ,babası yada ufak kardeşi ile gelen katılımcılarımız var. K-F ailesinde herkese yer var bu yüzden bir yaş sınırı da yok Onay
tamam inşallah ogün boş günüme denk gelir ve artık bende kore fanları ile tanışma fırsatı yakalarım ... TEŞEKKÜRLER
(24-07-2013, Saat: 23:21)ece jenn yazdı: tamam inşallah ogün boş günüme denk gelir ve artık bende kore fanları ile tanışma fırsatı yakalarım ... TEŞEKKÜRLER

Hem iftarımızı yaparız hemde tanışma fırsatımız olmuş olacakSmileMutlaka bekleriz. Onay
Ben de gelmek istiyorum! Geçen sefer İstanbul'da değildim katılamamıştım. Ayrıca gerçekten pek birini tanımıyorum. Bu tanışmak için iyi bir fırsat olacak benim için. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi