yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans İstanbul Meeting - Actor Enes Kaya to Meet with Korea-Fans' Members
katılan herkese çok teşekkür ederim Smile özellikle de Enes abi ve eşine.. Kader ablam mükemmelsin :Kalp: katılamayanlarla da bidahaki etkinlikte görüşmek üzere ^^ ayrıca Enes abiye iyisiyle kötüsüyle herşeyi açıkça anlattığı için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım bir daha buluşuruz Smile
(18-06-2012, Saat: 1:06)ghost_buster yazdı: Yaa çok güzel bir gün olmuş. Bileydim bu kadar güzel olacağını istifa eder gelirdim. Ah müdür ah yaktın beni Smile)

Hahahha Biggrin toplanın grup kuruyoruz Biggrin etkinliklere izin vermeyen müdürleri dövmek için hysterical
Kader abla sen varya sen bitanesin... Çok teşekkürler, sayende gitmiş kadar oldum Smile
çok güzel bir etkinlikti Smile Enes abinin hoş sohbeti, eşinin ve kendisinin güler yüzlülüğü ve içtenliğiyle gecen zaman harikaydı Smile sorumlu olan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Kader fotoğraflar için sağol bir dahaki etkinlikte inş bende gönüllü olmak istiyorum Biggrin
(18-06-2012, Saat: 9:48)glcnszn yazdı: Çok güzel bir etkinlikti Smile Enes abinin hoş sohbeti, eşinin ve kendisinin güler yüzlülüğü ve içtenliğiyle gecen zaman harikaydı Smile Sorumlu olan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Kader fotoğraflar için sağ ol bir dahaki etkinlikte inşallah ben de gönüllü olmak istiyorum Biggrin

Elbette canım. Smile
Videoların daha uzun süreli olmasını isterdim. Hoş sohbetiyle ve içtenliğiyle çok güzel bir İstanbul Söyleşisi olmuş. Paylaşımlar için teşekkürler. Onay Alkis

İstanbul'da yaşamak istediğim anlardan biri şuan Smile Videolar ve fotoğraflar için teşekkürler onlarla yetineceğim şimdilik ^^
Çok hoş bir toplantı olmuş. Bu buluşmada emeği geçen tüm Korea-Fans İstanbul ekibine ve değerli misafirimiz Enes Kaya ve eşine çok teşekkür ederiz.Alkis

TÜRKİYE ℂ⋆
Videolar ve fotoğraflar için teşekkürler.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
İstanbul temsilcimiz Kader Hanım'a, Enes KAYA'ya ve Korea-Fans İstanbul'a teşekkür ederiz...Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi