yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans İstanbul, K-Dance 1st Exercise [TO BE CANCELED]
(19-05-2012, Saat: 3:36)kouushizuku yazdı: Herkesten çok özür dilerim. Annem beyin kanaması geçirdi. 3 gün sonra herşey düzelmiş olacak. Haftaya sağlıklı bir şekilde görüşmek dileğiyle...

Çok geçmiş olsun .En kısa sürede inşallah annen eski sağlığına kavuşur.
(19-05-2012, Saat: 3:36)kouushizuku yazdı: Herkesten çok özür dilerim. Annem beyin kanaması geçirdi. 3 gün sonra herşey düzelmiş olacak. Haftaya sağlıklı bir şekilde görüşmek dileğiyle...

Çok geçmiş olsun... \(;_;)/
Geçmiş olsun canım yaa.
En kısa zamanda iğleşir annen... Sad
💖
[Resim: frWJ9nc.gif]
💖
Büyük geçmiş olsun Yağmurcum.

Çok geçmiş olsun Yağmur cry
İnşallah en kısa sürede annen sağlığına kavuşmuş olur Sad
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Dans ederim ama büüyk bir ihtimal katılamam.

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda annen sağlığına kavuşur.Confused
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Öncelikle geçmiş olsun. Sad
İstanbulda yaşamadığım için gelebilme gibi bi imkanım yok ama katılmayı çok isterdim ki kendim de dans ediyorum zaten. Çok güzel bir proje bence. Hepimizin hayali o dansları yapabilmek eminim. Smile
Merak ettiğim bu buluşmalar videoya alınacak mı? Sanırım katılamayan herkes izlemek ister. Smile
The Kings are back.
[Resim: asdsa.gif][Resim: asdsad.gif]
I love you! Baby i'm not a monster!
~ BIGBANG ~
(21-05-2012, Saat: 19:29)siriusblck yazdı: Öncelikle geçmiş olsun. Sad
İstanbulda yaşamadığım için gelebilme gibi bi imkanım yok ama katılmayı çok isterdim ki kendim de dans ediyorum zaten. Çok güzel bir proje bence. Hepimizin hayali o dansları yapabilmek eminim. Smile
Merak ettiğim bu buluşmalar videoya alınacak mı? Sanırım katılamayan herkes izlemek ister. Smile

Resimleri cekilip paylasiliyor zaten gerek burda gerek facebook sayfasinda ;) videolar henuz rastlamadim ama. Cekiyorlarsa paylasmiyor olabilirler.
I'm your venus ...
Tumblr
Geçmiş olsun Yağmur Sad
Allah acil şifalar versin annende inşallah eski sağlığına kavuşur.
[Resim: shxm8.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi