yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Bulusmasi / Korea-Fans Istanbul Meeting (18.03.2012)
Korea-Fans Istanbul Bulusmasi / Korea-Fans Istanbul Meeting (18.03.2012)

[Resim: 03copycopy.png]

Eglenceli karaoke bulusmamizin ardindan uzun bir ara verdik, yorgunlugumuzu attik ve beklenen yeni bulusma zamanimiz geldi. Hem yemek yiyerek sohbet etmek, hem de beraber eglenelim istedik.Onay

Bulusma Yeri ve Bilgileri / Place and Informations:

Tarih / Date: 18.03.2012 - Pazar / Sunday
Saat / Hour: 13.00-17.00 (Giris kisminda 13.00'a kadar beklenilecek.)
Yer / Place: Cevahir Alisveris ve Eglence Merkezi / Istanbul Cevahir Shopping Center and Entertainment
Adres / Address: Büyükdere Cad. No: 22 Sisli / ISTANBUL

Katilimcilarin ad-soyad, varsa forum kullanici adi, cep telefonu numarasi ve misafirlerinin ad-soyad bilgilerini bildirmeleri rica olunur.
E-mail: [email protected]

Katilimcilar/Participants:

kaderim (+2)
february
tatlicadii
kouushizuku
ShinAh (+1)
Dilek'm
duygus
canan inandim
Rumeysa_P
PerhapsLovee
Aysegül Sari(+1)
ghost_buster
bugs
sujee
dilara..
büsra..
murat_ist (+1)
zynpshin(+1)
Song_Hülya
zehra khrmn (+3)
d*scully (+1)
BrcFdn
first love suju
Korea-Fans Facebook Etkinligi

>>> http://www.facebook.com/events/403792592...ext=create

Diger Istanbul bulusmasini bekleyip,takip edip bir de üstüne kaçirinca çok üzülmüstüm.Bu çok iyi bir haber oldu ^_^ Ayrica o gün arkadasim sehir disinda olmazsa o da katilir.Yani beni +1'leyebilirsiniz. =)
Korea-fans bulusmalari diger bulusmalardan daha samimi ve daha eglenceli bu bulusmayi 4 gözle bekliyorum Biggrin
[Resim: leesunhofanclub.png]
(09-03-2012, Saat: 13:21)ShinAh yazdı: Diger Istanbul bulusmasini bekleyip,takip edip bir de üstüne kaçirinca çok üzülmüstüm.Bu çok iyi bir haber oldu ^_^ Ayrica o gün arkadasim sehir disinda olmazsa o da katilir.Yani beni +1'leyebilirsiniz. =)

Arkadasini +1 olarak ekledim. Onay Umarim bu bulusmayi kaçirmayip bizle olursunuz. Kralgul
(09-03-2012, Saat: 13:31)Dilekm yazdı: Korea-fans bulusmalari diger bulusmalardan daha samimi ve daha eglenceli bu bulusmayi 4 gözle bekliyorum Biggrin

Karaoke bulusmasina gelememeniz büyük sansizlikti. Undecided Bu bulusmada duygu ve seni kesin bekliyoruz. Onay
Bulusmada görüsmek üzere yorebun! ^o^
1 Nisan'da sinavim oldugu için bu bulusmaya gelemiyorum maalesef, benim yerime de eglenenin. Smile
Ooo yine bir bulusma vakti Happy0064 Pazarin gelmesi için sabirsizlaniyorum yeni kisilerle tanisma,tanistigim kisilerle yüz yüze görüsme firsati ve sinirsiz kore sohbeti ve eglence daha ne olsun be BiggrinBiggrinBiggrin Gelme imkani olan herkes gelsin derim anadolu yakasinda oturanlar gelmek isteyip tek basima gidemem diyenler atin ö.m bana gideriz beraber Onay Biggrin Kralgul
Aa ne güzel Istanbullu Korecanlarda bulussun tabii... Biggrin Iyi eglenceler.^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi