yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Interview with Aksam Newspaper / Akşam Gazetesi'nin Korea-Fans Röportajı
Arkadaşlar yazı bugün yayınlandı. Smile
Engel mi mesafeler Kore sevdasına? >>>
http://www.aksam.com.tr/ekler/cumartesi/...ber-181898
Bye 
İşte beklediğimiz habere ait yazı karşınızda Onay Haber sayfanın üçte birinde yer alıyor bu yüzden üst bölümde bulunan fotoğraf ve sağda bulunan yazı fotoğrafta bulunmuyor. Haberin tamamı için bugün Akşam gazetesi almayı ihmal etmeyin. .0100.

[Resim: photograph292a.jpg]
Waow. Teşekkürler.^^
Bilgilendirme için teşekkür ederim... Smile
Boys Over Flowers ile Gossip Girl dizilerini birbirine benzetmişler. Yok artık dedim. Biggrin

Fighting! Smile
Hemen almak gerek. ^^

Tumblr'ım
#WelcomeJAEJOONG
31.03.15_30.12.16
 ¤  
Okudum ben de. Güzel sayılabilir bir yazı olmuş. Yazar bizi tam olarak anlatamasa da arkadaşların bu güzel katılımını yürekten tebrik ediyorum. Hepsinin ağzına sağlık. Smile
(30-03-2013, Saat: 16:46)cankirili yazdı: Okudum ben de. Güzel sayılabilir bir yazı olmuş. Yazar bizi tam olarak anlatamasa da arkadaşların bu güzel katılımını yürekten tebrik ediyorum. Hepsinin ağzına sağlık. Smile

cankirili maalesef bende ondan dem vuruyorum, ama bütün gazeteyi bize ayırsalar anlatmak için yetmez Biggrin
kısalttıkları için seçmece ve kısa olmuş maalesef Sad
Ashlee Seviyoruz diyoruz, anlatın diyorlar, anlatıyoruz, anlamıyorlar. Biggrin Anlaşılır anlattıklarına eminim arkadaşlarımızın. Neyse..
Keşke daha iyi bir yazı olsaydı demek geliyor içimden ama diyemiyorum. Yine de sesimizi duyurmaya vesile olmuş. İnşallah daha nicelerine..
Neden anlamadıklarını ben de anlamıyorum. Biggrin Katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi