08-07-2009, Saat: 13:19
biz bir aile oldugumuz için hepiniz benim için ensiniz sizi çok seviyorum

duygulandim

duygulandim
|
Korea-Fans'ın Enlerini Seçelim
|
|
08-07-2009, Saat: 13:19
biz bir aile oldugumuz için hepiniz benim için ensiniz sizi çok seviyorum
![]() ![]() duygulandim![]()
08-07-2009, Saat: 21:29
En olgun üye: Kiday baksi
En paylasimci üye: Sunshine En geveze üye: Saheste En Kore hayrani üye: Herkes heralde En çekingen üye: daha denk gelmedim gelince güncllerim bu mesajimi En iyi anlastigin üye: dr jung hwa, lady lee, sunshine, mygirl, tgc (is arkadaslarini seven isçi modeli )En Sevimli Üye: dr Jung hwa
"Ben Tanrı'nın kesen eliyim. Ben adaletim ve ben merhametinizin ya da merhametsizliğinizin resmiyim. Aynaya baktığınızda sol omzunuzun ardında duran gölge benimkisi. Ve ben biliyorum; Tanrı var ve o sizi affetimyor..."
---Lasfiniel The Dark One
08-07-2009, Saat: 22:40
tesekkürler feyzacim çok incesin
10-07-2009, Saat: 16:05
EN DOUBLES 501 MANYAGI:ben,onelen,pebbles,ben-göz,setayy,cankirili,yesim,mawish,
ThisMyFriend en kim hyun joong cu:setayy,cankirili,yesim,mawish en park jung min ci:ben(en basa kendi adimi yazdim ),ben-göz,ThisMyFrienden kim hyung joon cu:onelen,dbsk-lovers en kim kyu jong cu:PebbLes en Heo Young Saeng ci:esmerkiz En olgun üye:Kiday Baksi,Irfan abi En paylasimci üye:Sunshine En Kore hayrani üye:KOREA-FANS AILESI En DBSK hayrani üye:fan kulübüne üye olan herkes En FT.Island hayrani üye:fan kulübüne üye olan herkes En Bi Rain hayrani üye:fan kulübüne üye olan herkes En Kim Jeong Hoon hayrani üye:TiLsimLi~ߣߣk En iyi anlastigin üye: Y é s i m , OneLeN, setayy, PebbLes, cankirili, ben-goz, beyza_max, sule, ceren_yung, mawish , reb, ThisMyFriend, elif35.5, Narmo, irfan abi,T£uT£L-FüR$TiN en iyi tasarim yapan:Y é s i m,T£uT£L-FüR$TiN, ayumiyo en soeulmates ci: seylan_çu
10-07-2009, Saat: 21:31
Digerlerini bilmem ama en çekingen üyenin ben oldugumu düsünüyorum.
12-07-2009, Saat: 17:41
En olgun üye: Kiday baksi
En paylasimci üye: Sunshine En Kore hayrani üye: Herkes heralde En sevdigim üye: yesim -khjlover-kjh-fueisa (ve aklima gelmeyen ve ark. olan herkes )En iyi anlastigin üye: khjlover-kjh_fueisa En Sevimli Üye: herkes
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Bir kerede yazacagim uzun olacak maalesef
![]() "EN Kral admin" Ilk öncelikle kiday baksi Hilmi abiyle basliyorum ![]() Iyiki almis bu foruma sahip çikmis da bugünlere getirmis.Hersey onun sayesinde kendisine sonsuz tesekkürler... "EN Sevdigim Ablalarim" Sunshine, papatya, fenergülü, Melissaa, dr.gamze... "EN Sevdigim abilerim" kiday baksi, irfaner, dijitalhero.... "EN Canlarim "fatmaelif, saylan-çu, komutan çang, @hayal@, a7xmeltem, FiLiZz53, ji-lee, Setsuna, Homin, shin bee... "EN Sevdigim Arkadaslarim" sefanur, yeomyang*, hyun_bin, sena_spidergirl, eli, gong-shin, nba, soon, UsLu_Ms, esmerkiz, case, butterfly7... "EN Sekerler" ji-lee, TiLsimLi~ߣߣk, Cheko, Zemheri, ç@ql@, prens-yisan, MeLvA_Lee,snsd_ebru, merveaydin...daha çok var ama nedense aklima gelmiyor ![]() "EN Basarili" sunshine, kiday baksi, myyourself, Melissaa... "EN Büyümüste küçülmüs"(olgunluk anlaminda) @hayal@ "EN Yaratici" TiLsimLi~ߣߣk, @hayal@, Setsuna... "EN Iyi Ps kullananlar" T£uT£L-FüR$TiN, Y é s i m, mawish, @hayal@, sena_spidergirl, tgc, bir de mawish'in kuzeni var ismini unuttum ama ![]() "EN Çok imrendigim" hube83 (çünkü o Kore'de yasiyor )"EN Komik" Bir zamanlar black_city (Deniz Abi ) vardi.Sohpet panelinde kopardik resmen XD Ah ne günlerdi Onun kadar komik birisiyle karsilasmadim daha forumda ![]() "EN Ciddi" myyourself (ciddi derken karizmatik anlamda ciddi )"EN NickHun'cu" O da ben oluyorum artik zaten forumda baska yok göz koyan ona
16-07-2009, Saat: 17:59
(10-07-2009, Saat: 21:32)tugba_ji_min yazdı:(04-07-2009, Saat: 15:19)özgü yazdı:(16-06-2009, Saat: 3:05)özgü yazdı:(05-06-2009, Saat: 19:19)özgü yazdı: bana göre önemli degil seni unutmustum bana göre en kjh hayrani:tartismaksizin bana göre:nursenam en DBSK hayrani üye:dbsk_rabia,amalist (en çok )en See Ya hayrani:ç@ql@ en olgun üye:sunshine,kiday baksi,myyourself,TiLsimLi~ߣߣk,papatya en çok konustugum üyeler:(irfaner)irfan abi,(egedeniz)asli abla,(TiLsimLi~ߣߣk)NURSENAM,(my girl)ayse en çok sevdigim üyeler:(nba)özüm abla,(irfaner)irfan abi,(egedeniz)asli abla,(TiLsimLi~ߣߣk)NURSENAM,(my girl)ayse,(ben-goz)fatma ablam,(koreli_kiz_kore)eylül,(onelen)yasemin ablam,(cankirili)kevser ablam,(sunshine)tugba ablam melisa ablam ve YAMADIGIM HERKES en çok sevdigim çevirmen: kizillale En FT.Island hayrani üye: doga En Bi Rain hayrani üye:anjelika en çok sevdigine sevdigini söyleyemeyen üye:ben en çok SS501 hayrani üye:ben-goz en çok seslendirmenlerle arasi iyi olan:papatya en çok kore hayrani üye: KOREA-FANS AILESI En Gong yoo hayrani üye :zbyd_sjs,pegi en çok yardim algigim üye:sunshine,nba,kiday baksi,papatya En Park Eun Hye hayrani üye:(kore prensesi) dilek En F2'ci:(narmo) sitaberk en SONG IL GOOK hayrani üye:tugba_ji_min en lee seo jin hayrani üye:prens_yisan ailemizde en çok sözlerini beyendigim kisi:irfan abi en çocuk ruhlu ablam:*my girl*(ayse ablacim) en hyun bin hayrani üye: hyun_bin en çok benim sorunlarima çözüm bulmaya çalisin üye ve en çok sevdigim üyelerden biri olan kisi:*choon hee (yani ebru ablam )en iyi dostum:nursena - betül - beyza - ezgi
En Usta
: MerveaydinEn Oglak:Ben En bicirik+oglak+küçük versiyonum:greatjanggeum ![]() En siddet yanlisi: ç@ql@ ![]() En Iyi Ps'ciler :ayumiyo,@hayal@,mawish,Chae-shin,Merveaydin,T£uT£L-FüR$TiNEn Yaratici(lar):Tilsimli Bebek,animeStyle En Yardimsever(ler):Maria,sunshine,ç@ql@,hayalkusu,esra köksal En benim gazabima ugramislar:Merveaydin,greatjanggeum..Sonu gelmez ![]() En Mi Kyung'ci:Yang Mi Kyung En geveze:*mygirl* En içten:irfaner En Hero'cu:TIFA,azra_hero,feza En canocan:TIFA,Merveaydin,ç@ql@ ![]() En Yunho'cu:ei-chan ![]() En Minho&Jonghyun'cu:Ben ![]() En F2'ci:Ben ![]() En Cazgir :ç@ql@En Lee Min ho+Eun Hye'ci:özgü En Hyung Jun'cu:OneLen En Kyucan'ci:Pebbles En abla:Pebbles Gerçekler Acidir..
16-07-2009, Saat: 18:35
beni kimse eklemiyor
bosuna imza felan yapiyorum.sohbet ediyorum depresyondayim..en depresyonik üye :bof_beste ![]() en pf ci: yesim en kim hyun joong cu :khjlover benden bu kadar
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|