02-02-2011, Saat: 13:45
Kütahya fotograflari için tesekkür ederiz.

Hakkınızı helal edin. ~
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
|
02-02-2011, Saat: 13:48
Asil ben çok tesekkür ederim, resimleri düzenledigin için
![]()
02-02-2011, Saat: 23:14
(Son Düzenleme: 02-02-2011, Saat: 23:23, Düzenleyen: çilekli pasta.)
Güzel bir günün sonunda düsüncelerimi ne yazik ki rahatsizligim nedeniyle ifade etme firsati bulamamistim.Öncellikle uzun bir yoldan gelip bizleri mutlu eden Sayin Müstesar Dong Woo CHO ve Degerli esi Sook-Gyeong SHIM Hanimefendiye,Kocaeli Temsilcimiz mükemmel evsahibimiz Hale Ablaya ve emegi geçen bizlere bu imkani saglayan tüm yetkililere,bu güzel gün de mutluluklarin paylastikça büyüdügünü gösteren herkese sonsuz tesekkürler.Yeni tanistigim ve daha önce tanismis oldugum arkadaslarla bir arada olmaktan büyük bir keyif aldim.Sizlerle birarada bulunmaktan ve bu keyifli günde aranizda olmaktan dolayi çok mutluyum
![]() Hayatimda gülümseyerek ve her kelimesini anlatirken ayni ani yasiyormusçasina sevkle anlatacagim o günü kiymetli anilarimdan biri yapip çoktan mühürlemis bulunmaktayim. Müstesar Bay Cho ve esinin tüm samimiyetiyle ve güleryüzlülükle sohbetlerimizde her an dahil olmasi,merak ettigimiz ne varsa sormamizi istedigini(hatta en komik sorularimizi bile büyük bir anlayis ve tebessümle yanitlamasi),öneri ve isteklerimizi sormasi ve bu konu da yapabilecegi tüm destegi bizlere elinden geldigince saglayacagini ifade etmesi kendilerine olan hayranligimizi da bir kat daha arttirmistir. Iyi bir ev sahibi olabildik mi bilmiyorum ama bizler hayatlarimizda karsilasacagimiz en degerli ve en önemli iki konugu agirlamis olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymaktayiz.Günün sonunda hepimiz evlerimize gözlerde mutlulugun isiltisi,yüzlerde güzel bir tebessümle döndük.Bizlere zamani unutturacak kadar güzel bir gün geçirmemizi saglayan Sayin Müstesar Dong Woo CHO ve esi Sook-Gyeong SHIM Hanimefendiye sahsim adina sonsuz tesekkürler ediyorum.
05-02-2011, Saat: 23:59
Adana bulusmasi çok güzel geçmis belli ki.
![]() ![]() (02-02-2011, Saat: 13:25)elmas(= yazdı: Ama ben bu fotografi görünce çok kiskandim sizi ne güzel yaa :img-cray: böcügüm ne güzelsin sen ya. ![]() ![]() ~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~
06-02-2011, Saat: 6:20
(02-02-2011, Saat: 23:14)çilekli pasta yazdı: Güzel bir günün sonunda düsüncelerimi ne yazik ki rahatsizligim nedeniyle ifade etme firsati bulamamistim.Öncellikle uzun bir yoldan gelip bizleri mutlu eden Sayin Müstesar Dong Woo CHO ve Degerli esi Sook-Gyeong SHIM Hanimefendiye,Kocaeli Temsilcimiz mükemmel evsahibimiz Hale Ablaya ve emegi geçen bizlere bu imkani saglayan tüm yetkililere,bu güzel gün de mutluluklarin paylastikça büyüdügünü gösteren herkese sonsuz tesekkürler.Yeni tanistigim ve daha önce tanismis oldugum arkadaslarla bir arada olmaktan büyük bir keyif aldim.Sizlerle birarada bulunmaktan ve bu keyifli günde aranizda olmaktan dolayi çok mutluyum Eda'cigim asil böyle bir günde bizleri yalniz birakmadigin için ben tesekkür ederim. Bu güzel sözlerine katiliyorum ayrica her sey için asil ben tesekkür ederim. ![]() ~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~
06-02-2011, Saat: 12:07
Ayy çok güzel fotograflar..Diger bulusmalarda böyle olur umarim..=)
06-02-2011, Saat: 15:39
fotograflar çok güzel olmuss unnie'm ellerine saglik..
![]() ![]() diger bulusmadan öncee bulusalimm ![]() ![]()
06-02-2011, Saat: 22:56
(05-02-2011, Saat: 23:59)joo yoon yazdı: Adana bulusmasi çok güzel geçmis belli ki. Kesinlikle, meshur Çakmak Caddesi hiç bos durur mu? ![]() Ilk bulusmamiza ragmen çok iyi anlasip kaynastik. ![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|