yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
Herkesler çok eglenmis,ne kadar güzel. Biggrin Bende aranizda olabilmeyi çok isterdim. Sad Ne yapalim kismet degilmis.

En azindan telefonla Izmir bulusmasina dahil oldum. Biggrin Elif'ime ve Sule'me çok tesekkürler beni unutmadiklari için. Opucuk Saranghae kizlar. ^_^

Samsun grubu için de kocaman bir sitemim var. Dodgy Unuttunuz beni askolsun. Ban

Istanbul bulusma fotograflarinda güzeller güzeli kuzenimi Opucuk gördüm çok mutlu oldum. Biggrin

Daha nice 5. , 10. , 20. yillara insallah, hep beraber. :muzikgurubu:

(31-01-2011, Saat: 8:44)wiseacre_daisy yazdı: Herkesler çok eglenmis,ne kadar güzel. Biggrin Bende aranizda olabilmeyi çok isterdim. Sad Ne yapalim kismet degilmis.

En azindan telefonla Izmir bulusmasina dahil oldum. Biggrin Elif'ime ve Sule'me çok tesekkürler beni unutmadiklari için. Opucuk Saranghae kizlar. ^_^

Samsun grubu için de kocaman bir sitemim var. Dodgy Unuttunuz beni askolsun. Ban

Istanbul bulusma fotograflarinda güzeller güzeli kuzenimi Opucuk gördüm çok mutlu oldum. Biggrin

Daha nice 5. , 10. , 20. yillara insallah, hep beraber. :muzikgurubu:

Bitanem seni unutmak olur mu kulaklarini o kadar çinlatmaya çalistik hiç mi çinlamadi... Aklimizda ve dilimizdeydin hep canim...
(31-01-2011, Saat: 8:44)wiseacre_daisy yazdı: En azindan telefonla Izmir bulusmasina dahil oldum. Biggrin Elif'ime ve Sule'me çok tesekkürler beni unutmadiklari için. Opucuk Saranghae kizlar. ^_^

Papito'm insallah birgün beraber olacagimiz bulusmalarda olacak. Opucuk

Fotograflar ve video için tesekkürler. Onay

[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Tabbiki malatya bulusmasida süperdi.Diger illerde oldugu gibi önce ,Gizeme kendi elleriyle yaptigi hediyesi ve süprizi içIn daha sonra katilan arkadaslarima ve o güzel fotograflari çeken Imran,Esra,Emineye çok tessekürler.Özelikle ne içelim faslini hatirlatan o resim harika gülmekten öldüm ya ,nerdeyse içine düsecekmisim...Güzel sözler sadece özel insanlara söylenir,özel insanlara sadece güzel sözler bestelenir.BU yüzden 4. yilimizda bu güzel resimlerle bize güzel görsel bir resim tablonun ortaya çikmasini saglayan tüm Korea-fans ailesine tessekürler.....
Ankara,Adana,Malatya,Samsun,Konya,Seoul,Kocaeli,Istanbul ve Izmir 4.yili es zamanli bulusmalari çok güzel olmusOnay.Baska sehirlerde de bulusma olucakti daha resimlerini eklememisler bekliyoruzDurtuk.Seouldeki Hülya hanimin pazar resimleri çok güzel.Hele hediyelik esyalara bayildim.Bende istiyorum.En güzeli Kocaeli bulusmasi bence.Kiskandim valla,bende orada olmak isterdim.Bay CHO'nun esine verdiginiz hediyeler çok sekerdi,elinize saglikAlkis.Izmirde hava güzel olsaydi daha da güzel olacakti.Ayrica Kore Kültür Festivalinde gönüllü katilimimizdan dolayi aldigimiz sertifika bizi sevindirdiBiggrin.Içlerindeki en güzel pasta bence Izmir'in.Konya bulusmasida çok renkli geçmis.Koreli kardesimizin gitar çalip Türkçe sarki söylemesi çok güzeldi.Bir arkadasimizda ney çalarak kendi kültürümüzden bir örnek sunmasi çok gurur vericiydiSmile.Gelecek yil sayimiz daha da artmis bir sekilde 5.yilimizi kutlariz insallah.Nice yillara Korea-fans:muzikgurubu:.
(Hadi Öznur resimleri bekliyoruz nerdesin.)
TRABZON

[Resim: 1004011b.jpg]
[Resim: 1004014.jpg]
[Resim: 1004015o.jpg]
[Resim: 1004019i.jpg]
[Resim: 1004020.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
TRABZON

[Resim: cimg6187.jpg]
[Resim: cimg6189.jpg]
[Resim: cimg6193.jpg]
[Resim: cimg6197.jpg]
[Resim: cimg6198a.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
TRABZON

[Resim: dsc00370s.jpg]
[Resim: dsc00380w.jpg]
[Resim: dsc00383di.jpg]
[Resim: dsc00388hd.jpg]
[Resim: dsc00390aa.jpg]

Hakkınızı helal edin. ~
TRABZON

[Resim: dscf7434j.jpg]
[Resim: pic8037.jpg]
[Resim: pic8049.jpg]
[Resim: pic8050.jpg]

Hakkınızı helal edin. ~
günlerce kar yagsin diye bekledik bekledik yagmadi. tam umudumu kesmisken yagan kar ve ANKARA. dersi kirarak geldigim bulusma vovvv süperdi, çok eglendim sözleri kafamda dolaniyor hala. Biggrin dersten çikarken nereye gidiyorsun diyen arkadaslarima da nereye gittigimi anlattigimda bir 5 10 dakika daha beni tuttuklari için tesekkür etmekten kendimi alamiyorum. her sey bir yana seviyorum sizi KOREA FANS Biggrin Kralgul

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi