30-01-2011, Saat: 0:41
![[Resim: dsc04112a.jpg]](http://img844.imageshack.us/i/dsc04112a.jpg/)
Bunu Ceren'e alicam.

Seoul çok güzelmis ya. :Super:
Izmir'de kimler var öyle. xD :Abaza:
Kocaeli sadece bir kaç fotograftan süper geçtigini anladim.
|
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
|
|
30-01-2011, Saat: 0:41
![]() Bunu Ceren'e alicam. ![]() Seoul çok güzelmis ya. :Super: Izmir'de kimler var öyle. xD :Abaza: Kocaeli sadece bir kaç fotograftan süper geçtigini anladim.
30-01-2011, Saat: 0:55
(29-01-2011, Saat: 23:29)asena89 yazdı: Bizim bulusmamiz çok guzeldi. Benim ilk bulusmamdi ve çok eglendimevet sevgili arkadasim sana katiliyorum her söyledigine ve diger fotograflari görmeyi bende çok isterim ![]()
30-01-2011, Saat: 0:59
30-01-2011, Saat: 1:25
Kocaeli - 29.01.2011
Binbir güçlükle yataktan çiktim ve üç farkli arabayla nihayet sicak bir eve vardim. ^^,, Sura, Büsra, Sümeyye, Rana. 40 yillik dost degiliz, ilk defa gördük birbirimizi evet ama, çok sicak, çok güzel bir ortam, çok samimi yüzler karsiladi beni. Bir saat erken gittigim bulusmaya, bir saat geç katilmam da kayda deger bir ironiydi. ^^,, :P (Kina gecesini dügününüzden 2 gün önce degil, bir hafta önceye almayi unutmayin dostlar!) Güzel ve aci soslu bir kahvalti da utandirdi, sevindirdi. Tesekkürler kardisler. =)Seka. Yagmurun gazabina ugrayip çamurlu çimenlerden geçerek girdik içeri. ^^ Ya da rahmeti mi demeliydim? =) Yoksa, yagmurun bir suçu yok da geç kaldigimizdan mi? :img-hysterical: :P Ve perde! Artik sahnedeyiz. ^^,, Kimyon, suara, efsane41, …, … (Nicklerinizi bilmedigimi fark ettim). ![]() Hale ablam ve diger dostlar kalkip yanimiza geldiler. Çok güzel bir karsilamaydi. Öpüstük, sarildik, koklastik. ^^,, :P Erkenden dogumgünü hediyemi verdim. (Mutlu yillar çilgin’im, çilginsülün’üm…) Kirmizi kaktüs. ^^ Kaktüs; çünkü bütün gün bilgisayarin basinda durup radyasyondan hasta olacak bu sülün. ;) Bilgisayarin yanina koy da radyasyonu çeksin. ^^ Seni seviyoruz ve daha çok yasamalisin. ;) Bay Cho ve esi çoktan gelmisler, yerlerine oturmuslardi. Biz de hemencecik yerlerimize oturduk. Tabii önce selam verme, kendini tanitma fasli vardi. Hos, Taksim’de epey muhabbet etmistik Bay Cho ile ama neyse. :P “Ben kimyon, yani Seçil. Hepinize afiyet olsun.”Velhasili kelam, yemegimizi yedik, sistik. ^^ Muhabbetimizi yaptik. Bay Cho’ya sorularimizi sorduk, pastamizi yedik. (Pasta çok güzeldi ya… :agzinin suyunu akitan smile: ) 2010’u 11’e baglayan ilk dakikada ilk mesaji yazan sansli, Hye Woo_26. O hediyeyi çok kiskandim yahu! Korea-Fans takvimi. Çok güzeldi. Ben de istiyorum! 2012’de ilk mesaji ben aticam! Haberiniz olsun. Bay-Bayan Cho’nun hediyeleri, fotograflar, vs. vs. Ve veda zamani. Kimyon herkese tesekkür etti ve yolcu yolunda gerek diyerek ayrildi. Öncesinde, toplu fotografta objektiflere gülümsemeyi unutmadi. ^^,, Kocaeli. Bir marka! “En sicak, en samimi” bile dedirtti Bay Cho’ya. Daha ne olsun? ^^ ‘Büyük Bulusma’da görüsürüz dostlar. ^^,, Acaba nerede olacak!? ![]() Herkese, özellikle Sura, Büsra ve kardeslerine tekrar çok tesekkür ediyorum. Bir sonraki bulusmamiza kadar, hosçakalin. Kimyon sizi seviyor… (Elcagizlarim yoruldu yav. ^^,, ) Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
30-01-2011, Saat: 1:33
Gerçekten çok güzel bir gündü..Korea-fans'a da bu yakisir zaten
Nice yillara canim ailem
30-01-2011, Saat: 1:42
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
30-01-2011, Saat: 1:43
Geldigin için çok mutlu olduk kimyonumuz .Insallah bir dahaki seneye sen alirsin tabi beni geçebilirsen
.Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi herkes çok eglendi özellikle yesim sürekli pogaca ,börek muhabbeti yapti .Hersey çok güzel ve eglenceliydi . ![]() Kocaeli'ye gelerek bizleri onurlandiran Bay Cho ve esine sonsuz tesekkürler.Bizler için kosturan biricik adminize sonsuz tesekkürler.. ![]()
30-01-2011, Saat: 1:56
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar - IZMIR
Korea-Fans'imizin 4. yildönümü gibi özel bir günü kutlamak için Izmir'in özel mekanlarindan birisini seçerek dogru bir karar vermisiz; her ne kadar mekanin formundan dolayi ayri gruplar halinde otursak da. Türkiye'yi etkisi altina alan soguk hava dalgasinin Izmir'i de etkilemesi nedeniyle oldukça soguk bir havada beklemeye koyulmusken ilk gelen 3 arkadasim yalnizligin verdigi soguklugu da bir anda yok etti. Kendi aramizda sohbete koyulmusken sayimiz git gide artiyordu. Soguk havada isinmaya baslayan iliskiler yeniden soguyunca iç bölüme geçtik ve tahsis edilen masalarda yerimizi alip sonradan gelen arkadaslarimizi da uygun diger yerlere konumlandirdik. ![]() Tam sayimizi yakalamamisken, Tarihi Asansör'ün dogal bir fotograf stüdyosu imkani sunmasi nedeniyle evlilige adim atacak olan bir çift fotografçiya poz veriyordu. Bizler de içeriden disariyi seyre koyulmusken asansörün kapisi açildi. Koreli bir bey yaninda çocuguyla disariya adim atti; arkasindan da esi. Onlarin arkasindan yine Koreli bir kari-koca ve birkaç Koreli daha. yun soe arkadasimizin davetlisi Koreli misafirlerimizin islerinin çikmasi nedeniyle gelememis olmalari bizleri biraz üzse de büyük bir tesadüf eseri Tarihi Asansör'de bir asansör Koreli görme sansini yakalamak organizasyonun bonusu oldu. Içeriden disariya dikkatlice bakmamiz onlarin da dikkatini çekti ve içeri, yanimiza geldiler. Aramizda onlari taniyan arkadaslarimiz da vardi. Onlar bir süre sohbet ettiler, bizler de kendileriyle tanisma firsati bulduk. Kore'ye ve Kore kültürüne olan ilgimize istinaden tesekkür ettiler. Biz de onlara bu güzel sürprizi yasattiklari için tesekkür ederiz. ![]() Daha sonra Ankara'dan gelen telefonlarla Korea-Fans ailesinin birer ferdi olmanin verdigi mutlulukla birlikteligimiz pekisti. Ankara'dan Izmir'e, Izmir'den Kocaeli'ne uzanan bir iletisim agini Konya ve Istanbul'a tasiyacakken garsonlarin programla ilgili fikir almak üzere danismalari ve farkli masalarda oturmak zorunda kalan arkadaslarimizin canlarinin sikilmamasini saglamak adina her biriyle sürekli sohbet halinde olmam nedeniyle ag kesintiye ugradi. Özür diliyorum. Bulusmalarimiza ilk defa katilan arkadaslarimizin Kore'ye ilgilerinin kaynagini ögrenmem ve forumla tanisma hikayelerini duymam beni çok mutlu etti. Ögrenciligin zorluguyla mücadele ederken sizlerin stresini atacak ve bilgilenmenizi saglayacak tek yerin Korea-Fans oldugunu temin ediyorum. ![]() Bir süre sonra planlandigi gibi yildönümü pastamiz masaya geldi. Kesmedik, belki fotograf çekilmesinden dolayi firsat da bulamadik. Bir ara mumlarin üflendigini gördüm; dilenen seyler süphesiz hepimiz için ortakti. Mekana gelen müsterilerin saskin bakislari arasinda arkadaslarimiz benden konusma yapmami istediler. Bu ani kâh fotograf çekerek, kâh videoya kaydederek ölümsüzlestirdiler. :icon_redface: Pasta servis edilmek üzere götürüldügünde ben de mayis ayi sonunda Izmir'de düzenlenen Kore Kültür Festivali'nde gönüllü olan arkadaslarimiza sertifikalarini takdim ettim. Geç oldu, güç olmadi. ![]() Vakit ilerlerken isleri olan arkadaslarimiz izin almaya basladilar. Bizler de mekanin dolu olmasindan dolayi geri dönmek zorunda kalan diger müsterilere yer açmanin zamani geldigini düsünerek ayrildik. Bir grup arkadasimiz önden indiler, daha sonra bizler indik. Izmir'in essiz tarihi destinasyonlarindan Dario Moreno Sokagi'nda fotograf çekildikten sonra Konak yönüne dogru hep birlikte yürüdük ve vedalastik. Günü özetlemek gerekirse; -Servis ücreti: 3 TL. -Yiyecek ve içecekler: Menü fiyati. -Korea-Fans'la bir arada olmak: Paha biçilemez! ![]() Hep birlikte nice Korea-Fansli yillara! :muzikgurubu:
30-01-2011, Saat: 2:15
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
30-01-2011, Saat: 2:15
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|