yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'in 4. Yilinda Es Zamanli Bulusmalar
(10-01-2011, Saat: 14:20)Lady Morgana yazdı: Daha yeni üye oldum tam da bulusma zamanina denk gelmisim iyi sevindim =) Kocaeli'dekine çok büyük ihtimalle katilacagim =)

Sizi aramizda görmek isteriz. Smile

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(10-01-2011, Saat: 12:55)ddnur yazdı:
(10-01-2011, Saat: 8:47)wiseacre_daisy yazdı: Hey Samsun! Bensiz çok eglenmeyin,küserim. Biggrin

Es zamanli bir bulusma harika olacak. Keske bende katilabilsem. :img-cray: Umarim herkes için çok eglenceli bir bulusma olur.

Sen de gelirsen ummaya gerek kalmaz zaten çok eglenceli olur Opucuk

Cumartesi olmasi sebebiyle gelme ihtimalim yok maalesef. Bu da bensiz olsun, ne yapalim. Smile Hepinize iyi eglenceler. Tüm yurttan ve Seoul'den harika fotograflar bekliyorum. Atkilic
muhtemelen bende istanbuldakine gelmeye çalisicam Smile
Güzel bir etkinlik olacak sabirsizlikla bekliyorum Atkilic
bugüne kadar hiç birine katilamadim ama bu sefer insallah Kocaelindekine gelmeye çalisacagim
Tabi ki katilin.
Herkes kendi sehrindeki bulusmaya katilmaya çalissin.
Sanki yillardir birbirimizi taniyormusuz gibi oluyor. Hiç yabancilik çekilmiyor bulusmalarda. Bu konularda naparim kimseyi tanimiyorum vs diye düsünmeyin Smile)) Onay
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Çok mükemmel bir etkinlik ya... Ama benim tek izin günüm pazar Aglama
(10-01-2011, Saat: 16:02)serap41 yazdı: bugüne kadar hiç birine katilamadim ama bu sefer insallah Kocaelindekine gelmeye çalisacagim

Benim de ilk olacak Smile
[Resim: tumblr_l8mbyq7hzX1qa8l6uo1_250.gif]
Bulusmalarin güzel olacagindan eminim.. Bütünleme sinavlarimdan sonra bende katilacagim. =)

Bu arada Trabzon'da ki bulusmanin yeri degisecek gibi, çünkü meydan parki tamirde. Biggrin

[Resim: goongsdesignbymydn.gif]

Harika bir plan. Onay Bu seferki etkinlige katilamayacagim gibi. Katilacak olanlara iyi eglenceler... Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi