yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans II. Kayseri Bulusmasi [03 Temmuz 2010]

Korea-Fans II. Kayseri Bulusmasi

03 Temmuz 2010

15:00

Emirgan Çay Bahçesi / Sivas Cad.

Bulusacagimiz ortami tercih sebeplerim: Ortamin nezih olmasi, ulasimi kolay, yeni bir tesis, belediye tarafindan isletildigi için fiyatlari piyasanin altinda. Umarim katilmak isteyen herkes için uygun bir mekan ve tarih olur.

Emirgan Çay Bahçesi sorumlusu Oguz Bey ile görüstüm. Bizler için masa ayiracak içerde mi yoksa bahçede mi olacagini bulusma günü yaklastiginda hava durumuna göre tespit ediyor olacagiz. Tahmini yirmi kisi dedim umarim çok daha fazla oluruz. Tesis telefonu ; 236 14 33

Tramway ile gelecekler 21. durak Büyüksehir veya 22. durak Fuzuli'de inip gelebilirler.

Bu arada içeride olacagiz. Bahçeye belki orda biraraya gelince hava sartlarina göre geçeriz.

Mekandan örnek görüntü;
[Resim: kahvalti.jpg]

KATILIMCILAR

01 - Xoansis | +1,5 Misafiri (Buçuk bizim kiz oluyor aksilik çikmazsa)
02- y's_hilal

03- bennaz

04- gamzeerdem92

05- derya_junki

06- Himyaci

Ilk Bulusmamiz;
Korea-Fans I.Kayseri Bulusmasi
Insallah katilim çok olur. Smile
Ablam gelemiyor tabii. Biggrin
Ama insallah Minçi Unnie'm gelir. Onay
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Çok uygun bir mekan seçilmis. Kayserili arkadaslarimizin katilimini bekliyoruz...
Haftaya Kayseri'ye dönüyorum. Smile Bulusmaya katilip Kayseri Korea-Fans ailesiyle tanismak istiyorum.3 temmuzda görüsmek üzere..
[Resim: d68254d4.gif]
Heo Young Saeng Fan Club
Lee Min Jung Fan Club
Dalmatian Fan Club(Turkish Dalmate)
Mekân oldukça güzel. Kayseri bulusmalarina insallah bir gün ben de katilabilmek istiyorum. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Ben de Kayseriliyim. Sanirim bu yil gelemeyecegiz. Gelebilsek sizlerle tanismak isterdim. Smile
Budizm, bu da ayağım (^_^)
Insallah agustos ayinda da bir bulusma olur.Çünkü ben o zaman Kayseri'ye gidecegim.
Umarim katilim güzel olur hadi bakalim hayirlisi olsun...
Hepinize bol eglenceler.Belki bir gün Kayseriye'de gelirim ama o gün 3 temmuz degil size tekrar bol eglenceler diliyorum.Onay
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Iyi eglenceler... Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi