yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 7. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 7th Meeting
ah çok heyecanlandim. umarim bir sorun olmaz ve isteyen herkes katilabilir Biggrin
(01-12-2011, Saat: 11:37)biomesra yazdı: Smile Tamam.Smile Bir de son birsey daha sormam lazim canim- Kore'den gelen grup kalabalik mi?
Genç kesim mi yoksa yasli kesim mi fazla ? Huh

Muzikgrubu

3 Aralik Cumartesi günü daha ayrintili bilgi verecegim.Kalabalik bir grup oldugunu ve epey kalacagini biliyorum.Yilbasini burada geçirmek için geldiler.
(02-12-2011, Saat: 0:00)kimbumhyun yazdı: ah çok heyecanlandim. umarim bir sorun olmaz ve isteyen herkes katilabilir Biggrin

Iyi düsünelim iyi olsunOnay
Seyhancim beni de listeye ekleyebilirsin ins orda olucam Smile heyecanla bekliyorum Korelilerin gelisini Smile
^DREAMS COME TRUE!!^
(02-12-2011, Saat: 11:28)TheTeacher yazdı: Seyhancim beni de listeye ekleyebilirsin ins orda olucam Smile heyecanla bekliyorum Korelilerin gelisini Smile

Ekledim canim.Onay
Basak neden adini yazdirmamis, gelmiyor mu ? Aglama ben herkesi çok özledim, söyle tam kadro bir görüselim ne olur yani ya cry
No More...
Bi aksilik olmazsa bende ordayim insallah. Yanimda bir iki arkadasda olabilir ama onlarin gelip gelemeyecegi kesin degil.
Nasil özledim sizleri bi bilseniz ^^ Kalp
[Resim: minwoo2.png]

Naege Michyeobwa Baby ^^

Z E : A ~~ U - K I S S ~~ FAR EAST MOVEMENT
(02-12-2011, Saat: 20:29)Useobwa*-* yazdı: Bi aksilik olmazsa bende ordayim insallah. Yanimda bir iki arkadasda olabilir ama onlarin gelip gelemeyecegi kesin degil.
Nasil özledim sizleri bi bilseniz ^^ Kalp

Ekledim.Arkadaslarinin durumu kesinlesince onlarida söylersin.Onay

Bizde seni çok özledik.
(02-12-2011, Saat: 20:12)anamaya yazdı: Basak neden adini yazdirmamis, gelmiyor mu ? Aglama ben herkesi çok özledim, söyle tam kadro bir görüselim ne olur yani ya cry

Vakti olmamistirBiggrin
Iyi eglenceler. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi