yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 5. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 5th Meeting
Baseka gelemiyoruz malesef biz Asena ve ben. :Cry:
Bizim yerimize de eglenin. Sizileri seviyorum. Aglaelsalla
Arkadaslar merhaba ben Buket. Araniza yeni katildim Smile bugün agape kafeye gittim ve bulusmayi orda ögrendim yarinki bulusmaya katilabilmek için bütün programimi degistirdim yeni katilimcilara açiksinizdir umarim :P Heyecanla bekliyorum yarini Smile
^DREAMS COME TRUE!!^
Iyi eglenceler herkese.Anamaya'm.Opucuk
(30-09-2011, Saat: 22:28)TheTeacher yazdı: Arkadaslar merhaba ben Buket. Araniza yeni katildim Smile bugün agape kafeye gittim ve bulusmayi orda ögrendim yarinki bulusmaya katilabilmek için bütün programimi degistirdim yeni katilimcilara açiksinizdir umarim :P Heyecanla bekliyorum yarini Smile
Merhaba Buket listeye adin eklendi.Yeni arkadaslarla tanismaya bizde can atiyoruz.Hosgeldin aramizaOnay
Ben çok eglendim bugünki bulusmada ^^
En çok neye sevindigimi çogunuz biliyorsunuz herhalde :P
Ben hala cok heyecanliyim Biggrin
Neyse efendim, Yakup abi'den Kore geleneklerine dair çok sey ögrendik bugün hepiiz, bayanlar birdaha koreliler gelince el sikmayi unutmayin Biggrin
Neyse, fotograflari eklersiniz artik, bekliyoruz ^^

It’s only for you
just wanna be for

you
Bugün harikaydi sizlerle tanistigim için çok mutlu oldum arkadaslar Smile En güzeli hanbok giymis olmamdi bayildim, bir dahaki bulusma için sabirsizlaniyorum Smile Yakup abininde aramizda olmasi da çok güzeldi
^DREAMS COME TRUE!!^
(30-09-2011, Saat: 23:11)seyhan yazdı:
(30-09-2011, Saat: 22:28)TheTeacher yazdı: Arkadaslar merhaba ben Buket. Araniza yeni katildim Smile bugün agape kafeye gittim ve bulusmayi orda ögrendim yarinki bulusmaya katilabilmek için bütün programimi degistirdim yeni katilimcilara açiksinizdir umarim :P Heyecanla bekliyorum yarini Smile
Merhaba Buket listeye adin eklendi.Yeni arkadaslarla tanismaya bizde can atiyoruz.Hosgeldin aramizaOnay

HOSBULDUUMMM Smile
^DREAMS COME TRUE!!^
Evet ilk fotograflar da benden olsun....
[Resim: 019vy.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: 018xs.jpg]

[Resim: 017stl.jpg]

[Resim: 016xa.jpg]

[Resim: 015hxi.jpg]

[Resim: 014wnp.jpg]

Bu kez sohbet etmekten fazla fotograf çektiremedik.Güzel bir gündü.Her ne kadar yorgun olsam da, sizlerle olmaktan çok keyif aldim.Çok özlemisim sizleri.26 Kasim'da bir aksilik çikmazsa tekrar toplanma karari aldik.O gün Turp kimçisi yapacagiz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi