yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 13th Meeting / Korea-Fans Hatay 13. Buluşması
Arzuu~
Videolar nerede?
Img-help 
biraz geç oldu ama ancak yükleyebildimSmile işte o güzel geceden güzel performanslarSmile hepside çok güzeldi ama ben en çok Walk on water dansını beğendim.

that's allBiggrin
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

jangarzu'ya teşekkür ederiz...Smile

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
(15-07-2012, Saat: 14:48)jangarzu yazdı: Amerikadan gelen arkadaşlar dışında da Kore'den gelen ayrı bir gurup vardı. tesadüfen karşılaştık bende onları evimde misafir ettim Cumartesi gecesi kaldılar ve ertesi gün gurup buluşup gideceğinden saat 1 gibi evden ayrıldılar ama ben onlardan saat 4 gibi ayrıldımSmile ayrılmadan önce güzel vakit geçirdik bize gitar eşliğinde bir sürü şarkı ve kendi ilahilerinden okudular, oyunlar oynadık, kahvaltımızı hep beraber yaptık (çok beğendiler kahvaltıyı özellikle katıklı ekmeği) kendilerine Türkçe isim vermemi istediler. Bende Minha'ya Melek, Yee Jin'e Gül, Jee Hun'a Ahmet, Kisoo'ya Ali ismini verdimSmile (kolay olsun dediler) onlarda baya uzun düşündükten sonra bana Sarah 사라 ismini verdilerSmile ayrılmak zor oldu biraz Minha ve ben gözyaşlarımıza hakim olamadık iki gün içinde o kadar bağlandık ki birbirimize, sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi. seneye Kore'ye gitme gibi bir planım var Allah izin verirse, beni evlerine davet ettiler bizimle kalırsın dediler. gidersem hiç yabancılık çekmeyeceğim kesin.

O dediğin diğer gurup ile İstanbul'da karşılaşmıştım ben de. Burada,Eminönü'ndeki bir kilisede gösteri yaptılar,Korece bildiğimi görünce çok şaşırmışlardı,ertesi gün toplanıp yemek yedik sonra da onları İzmir'e ve Muğla'ya gitmek üzere otobüslerine bindirdim (Baya kalabalık bi gurup,kendi aralarında gurup gurup farklı şehirlere gidiyorlardı). Resimdekilerden,o kısa saçlı kızdan ve gitar çalan oğlandan tanıdım. Normalde tüm grup olarak baya kalabalıklar,benim takıldığım grup farklıydı o yüzden direk muhabbetim olmadı resimdekilerle ama hepsi çok tatlı insanlardı Smile
(15-07-2012, Saat: 23:39)amalist yazdı:
(15-07-2012, Saat: 14:48)jangarzu yazdı: Amerikadan gelen arkadaşlar dışında da Kore'den gelen ayrı bir gurup vardı. tesadüfen karşılaştık bende onları evimde misafir ettim Cumartesi gecesi kaldılar ve ertesi gün gurup buluşup gideceğinden saat 1 gibi evden ayrıldılar ama ben onlardan saat 4 gibi ayrıldımSmile ayrılmadan önce güzel vakit geçirdik bize gitar eşliğinde bir sürü şarkı ve kendi ilahilerinden okudular, oyunlar oynadık, kahvaltımızı hep beraber yaptık (çok beğendiler kahvaltıyı özellikle katıklı ekmeği) kendilerine Türkçe isim vermemi istediler. Bende Minha'ya Melek, Yee Jin'e Gül, Jee Hun'a Ahmet, Kisoo'ya Ali ismini verdimSmile (kolay olsun dediler) onlarda baya uzun düşündükten sonra bana Sarah 사라 ismini verdilerSmile ayrılmak zor oldu biraz Minha ve ben gözyaşlarımıza hakim olamadık iki gün içinde o kadar bağlandık ki birbirimize, sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi. seneye Kore'ye gitme gibi bir planım var Allah izin verirse, beni evlerine davet ettiler bizimle kalırsın dediler. gidersem hiç yabancılık çekmeyeceğim kesin.

O dediğin diğer gurup ile İstanbul'da karşılaşmıştım ben de. Burada,Eminönü'ndeki bir kilisede gösteri yaptılar,Korece bildiğimi görünce çok şaşırmışlardı,ertesi gün toplanıp yemek yedik sonra da onları İzmir'e ve Muğla'ya gitmek üzere otobüslerine bindirdim (Baya kalabalık bi gurup,kendi aralarında gurup gurup farklı şehirlere gidiyorlardı). Resimdekilerden,o kısa saçlı kızdan ve gitar çalan oğlandan tanıdım. Normalde tüm grup olarak baya kalabalıklar,benim takıldığım grup farklıydı o yüzden direk muhabbetim olmadı resimdekilerle ama hepsi çok tatlı insanlardı Smile

evet ilk olarak İstanbul'u gezmişler özellikle Ayasofya'yı çok beğenmişler. kalabalık bir guruptu, buraya gelenler sanırım 15 kişi filandı. evet Korece konuşup-yazdığımızı ve okuduğumuzu görünce çok şaşırdılar ve sevindiler. Kore draması ve sinemasını izleyip izlemediğimi sordular bende faceteki izlediğim dizilerin ve filmlerin afişlerini gösterdiğimde çok şaşırdılar, tepkileri çok şirindi. hatta beraber Gong Yoo'nun filmini izledik. Finding Mr. DestinySmile Minha benim gibi çok sıkı hayranı Gong Yoo'nun. dediğin gibi çok tatlı insanlar. en son Antakya'ya geldiler galiba çünkü buradan ayrıldıklarında İstanbul'dan direk Kore'ye gideceklerini söylediler. iki gün sonra onlardan mesaj aldım. sağ salim Kore'ye ulaştıklarını ve beraber geçirdiğimiz zamanı hiç unutmayacaklarını söylediler. bende aynısını onlara söyledim. güzel bir anı oldu herkes için.
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

mükemmel fotoğraflarımızın mükemmel fikirleri için bir şey değil Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yeni fotoğraflar için çok teşekkür ederim! Biggrin Anılarım depreşti, beni yalnız bırakın ağliycim. Biggrin
[Resim: 74084726.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi