yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 12th Meeting / Korea-Fans Hatay 12. Buluşması
(21-05-2012, Saat: 15:16)anamaya yazdı: O listede neden benim adım yok Aglama Bensiz eğlenebileceğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.. Beni de ekleyin bakalım çabucak listeye.. Hem benim sınav derdim de yok, sınava girecek bazı (!) arkadaşlar gibi ağrıtmam başınızı Tongue

aşk olsun Sad
seneye Allah izin verirse üniversiteye nereye gidersem bi orda bi hatayda buluşmaları aksatmam Smile
Aynı gökyüzü,farklı yerler, sen ve ben
İyi eğlenceler. ^^
(23-05-2012, Saat: 10:03)KeVoLoJi yazdı: İyi eğlenceler. ^^

Sağ ol Kevo'm. Biggrin
Baseka + çoğulları ne ya. Biggrin Ben kendi adımın yazılmasını istiyorum. :P
11 kişiymişiz bu sefer? Umarım daha da artarız. Biggrin

Ha, bir de, video çok güzel olmuş. Biggrin Ama keşke arkamdan çekmeseydiniz beni. Biggrin Hiç çekinmeseydim keşke. Biggrin
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
aaaa bu buluşma bensiz olur mu hiççç Smile)
(23-05-2012, Saat: 23:09)seyhan yazdı:
(22-05-2012, Saat: 17:12)ki_elif yazdı: aşk olsun Sad
seneye Allah izin verirse üniversiteye nereye gidersem bi orda bi hatayda buluşmaları aksatmam Smile
Öncelikle sınavın daha önemli.Bizim buluşmalarımız sürekli olacak.Gelebilirsen sınav çıkışı 5 dakika da olsa seni görmek isteriz.Olmazsa da kendini üzme diğer buluşmalara bekleriz.Güzel haberlerini bekliyoruz.Sınava gireceklere şimdiden başarılar diliyorum.

(23-05-2012, Saat: 10:03)KeVoLoJi yazdı: İyi eğlenceler. ^^
Teşekkürler.
(23-05-2012, Saat: 10:18)Pritnniash yazdı: Baseka + çoğulları ne ya. Biggrin Ben kendi adımın yazılmasını istiyorum. :P

Ha, bir de, video çok güzel olmuş. Biggrin Ama keşke arkamdan çekmeseydiniz beni. Biggrin Hiç çekinmeseydim keşke. Biggrin
Ekledim ismini.
(23-05-2012, Saat: 13:10)asyadenizi010 yazdı: aaaa bu buluşma bensiz olur mu hiççç Smile)
Eklemez olurmuyuz ?
(23-05-2012, Saat: 23:20)seyhan yazdı:
(23-05-2012, Saat: 23:09)seyhan yazdı: [quote='ki_elif' pid='2282696' dateline='1337692352']

aşk olsun Sad
Öncelikle sınavın daha önemli.Bizim buluşmalarımız sürekli olacak.Gelebilirsen sınav çıkışı 5 dakika da olsa seni görmek isteriz.Olmazsa da kendini üzme diğer buluşmalara bekleriz.Güzel haberlerini bekliyoruz.Sınava gireceklere şimdiden başarılar diliyorum.

çok teşekkür ederim Seyhan Abla Smile
(23-05-2012, Saat: 10:18)Pritnniash yazdı: Baseka + çoğulları ne ya. Biggrin Ben kendi adımın yazılmasını istiyorum. :P

Resmen çoğullarımsınız, sosyal olun biraz çoğullarım değil Prittniash ve JeSoo olun arkadaşım asdjsk
Tamam şaka.

Neyse arkadaşlar, sınavdan önce gelin ya. Benim de sınavım var amma velakin geliyorum hani. ki 14ünde olacak işte, okul yok sınav yok 15inde dinlenirsiniz.

Gelmeyeni kesiyoruz topluca. (DESTEK ÇIKIN DA GERÇEKÇİ GÖRÜNSÜN.)

Yakup abi de geldi hem, onu da görmüş olursunuz.

It’s only for you
just wanna be for

you
kırıkhanda olduğum için kuzenimle gelmemiz biraz zor antakya ya ama işallah bi dahakine gelmek istiyoruz. BU arada Kırıkhan da Koreli bir damadımız vardı Koreli Bahattin 2-3 hafta önce vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin. :s Sad
Amin :/

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi