yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Hatay 12th Meeting / Korea-Fans Hatay 12. Buluşması
(20-05-2012, Saat: 2:32)Bidam55 yazdı: Evet buluşma Antakyada yaşayan ve sınav derdi olmayan biri için moral ve motive edici olabilir. 16.06.2012` de sınav olduğu için Antakyaya gelip aynı gün Dörtyola dönüp sabah 6` da kalkıp tekrar sınava gelmek ağır olacaktır o sınav stresiyle... Herkese iyi eğlenceler. Smile

aynı şekilde Ziya sana katılıyorum Smile
herkese iyi eğlenceler Smile
Aynı gökyüzü,farklı yerler, sen ve ben
Arkadaşlar tarihi 14 Haziran'a alabiliriz.Stres yapmayın.Merak etmeyin sizi yormayız
İyi eğlenceler dilerim...Smile

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
(20-05-2012, Saat: 2:32)Bidam55 yazdı: Evet buluşma Antakyada yaşayan ve sınav derdi olmayan biri için moral ve motive edici olabilir. 16.06.2012` de sınav olduğu için Antakyaya gelip aynı gün Dörtyola dönüp sabah 6` da kalkıp tekrar sınava gelmek ağır olacaktır o sınav stresiyle... Herkese iyi eğlenceler. Smile

Ben sana stresi gösteririm. :@

14.Haziran uygun olur, değil mi??? Adınızı yazmak istiyorum. Smile
benide yazın benide benideHappy0064
geçen buluşmada olamadığım için içim buruk birazSad
ama bu buluşmada kesinlikle ben ve ablam varızSmile
sınava girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun, Allah zihin açıklığı versinSmile
video için teşekkürler BatuhanSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

(21-05-2012, Saat: 10:00)jangarzu yazdı: benide yazın benide benideHappy0064
geçen buluşmada olamadığım için içim buruk birazSad
ama bu buluşmada kesinlikle ben ve ablam varızSmile
sınava girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun, Allah zihin açıklığı versinSmile
video için teşekkürler BatuhanSmile

Happy0064Opucuk Yazmaz mıyım yazmaz mıyım. ^^ Ablanı da +1 yazayım. O üye olmadı mı daha ya ? Durtuk

"Genel istek üzerine buluşma tarihini 16.Haziran Cumartesi'ye aldık. Sınav sonrası arkadaşlarımızın stres atması için..." Seyhan abla.
O listede neden benim adım yok Aglama Bensiz eğlenebileceğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.. Beni de ekleyin bakalım çabucak listeye.. Hem benim sınav derdim de yok, sınava girecek bazı (!) arkadaşlar gibi ağrıtmam başınızı Tongue
No More...
(21-05-2012, Saat: 15:16)anamaya yazdı: O listede neden benim adım yok Aglama Bensiz eğlenebileceğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.. Beni de ekleyin bakalım çabucak listeye.. Hem benim sınav derdim de yok, sınava girecek bazı (!) arkadaşlar gibi ağrıtmam başınızı Tongue

Senin adın gönlümüzde hehe. Biggrin Ekliyorum hemen. Biggrin Sensiz eğlenmeyi düşünemiyorum bile. o.O o.O Ama diğerlerini bilemem şimdi. :P
gamsahabnidaSmile
üye oldu ablamda ama pek giremiyor işlerden ve Kore dizisi izlemektenBiggrin
dokkoserap ablamınkiSmile 16 Haziran uygun bir tarih bizim içinSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

rica yeni video yu da artık sen yaparsın Biggrin
[Resim: ykNWU32.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi