yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Gönüllü Katılımı / Korea-Fans Voluntary Participation
beni de ankara'dan gönüllü olarak yazabilirsininz ama gönüllülerin öncelikle neler yaptigi hakkinda bilgi alabilirmiyim?
Bazen de çekip gidememektir kendinden...
(26-06-2010, Saat: 12:15)Park Hee Gi yazdı: beni de ankara'dan gönüllü olarak yazabilirsininz ama gönüllülerin öncelikle neler yaptigi hakkinda bilgi alabilirmiyim?

Gönüllüler, yasadiklari sehirde Büyükelçilik etkinlik yaparsa, öncelikle etkinlik hakkinda onlara bizzat bilgi veriliyor ve davet ediliyorlar. Ayrica eger gerekirse, sembolik yardimlar yapiliyor (brosür dagitmak gibi).

Korea-Fans'in kendi içinde düzenledigi bulusma toplantilarinda da aktif olarak yer aliyorlar.

Her sehirden gönüllü yazabiliyoruz. ''Yasadigim sehir küçük, burada etkinlik olmaz'' seklinde düsünmeyin. Hiç beklemediginiz bir sehirde, etkinlik duyurusu ile karsilasabilirsiniz.

Gönüllü olmak için bana mail yoluyla ulasip, basvuru formu istemelisiniz. Mail'de lütfen nikinizi de belirtin.

[email protected]
Daha öncede söylemistim ben üniversite egitimim için 2 yil daha Ankarada bulunmak durumundayim.
Aslen istanbulluyum ve bu son 2 yilin ardindan Istanbul da bulunmaya devam edecegim.
Bu durumda hangi sehir için gönüllü olmam gerekli ?
Bu konuda aktif olmayi çok isterim.

PHS ☆ VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

(02-07-2010, Saat: 4:30)afazi yazdı: Daha öncede söylemistim ben üniversite egitimim için 2 yil daha Ankarada bulunmak durumundayim.
Aslen istanbulluyum ve bu son 2 yilin ardindan Istanbul da bulunmaya devam edecegim.

Etkinlikler sonbahar-kis döneminde yogunlasacagi için bence Ankara'dan gönüllü olun. Isminizi Istanbul temsilcisi arkadasimiz Kader'e de bildiririz. Istanbul'da yaz döneminde bir faaliyet olursa size haber verilir...Onay
büyük ihtimalle bu sene az sehirde etkinlik düzenlenir bu konu hakkinda bilgisi olan varmi hangi sehirler olabilir
(03-07-2010, Saat: 20:28)kiday baksi yazdı:
(02-07-2010, Saat: 4:30)afazi yazdı: Daha öncede söylemistim ben üniversite egitimim için 2 yil daha Ankarada bulunmak durumundayim.

Etkinlikler sonbahar-kis döneminde yogunlasacagi için bence Ankara'dan gönüllü olun. Isminizi Istanbul temsilcisi arkadasimiz Kader'e de bildiririz. Istanbul'da yaz döneminde bir faaliyet olursa size haber verilir...Onay

Çok tesekkürler Hilmi Abi Smile

PHS ☆ VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Her sehirden gönüllü kaydina devam ediyoruz. En son Balikesir'den Cengiz Bey gönüllü oldu...

http://www.korea-fans.com/forum/korea-fa...#pid966993
Yonsei Üniversitesi'nden ''hazin_32'' (Yunus) arkadasimiz da Korea-Fans Gönüllüleri'ne katildi.

tesekkurler Onay
etkinlikler için sabirsizlaniyorum Abaza
My name is E.L.F.

Konuyu Okuyanlar: