15-11-2008, Saat: 23:04
Indiren birinin msn inden almayi denesende ayni sey olur mu acaba :S
|
Korea-Fans' Covers (Yaptigimiz çalismalar)
|
|
15-11-2008, Saat: 23:04
Indiren birinin msn inden almayi denesende ayni sey olur mu acaba :S
23-11-2008, Saat: 0:49
hepsi çok güzell yaa böyle yetenekleri olan arkadaslardan baska sarkilarda dinlemek isterim ;) ayy cidden çok güzelll
ajaa ajaaa fighting
Bence güzel söylemissin canim.. Hiç de öyle deme...
Tebrik ederim. Bu arada ben bu sarkiyi da ilk defa dinlemis oldum. Sarki da güzelmis..
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
melissaa yazdı:Bence güzel söylemissin canim.. Hiç de öyle deme... evet katiliyorum bencede güzel söylemissin nursena çok güzel bi sesin var
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bunu da yakin arkadasim Ilayda ile söyledik.Türkçe ama.[ben baslatiyorum sarkiyi.Ilk bölümü ben söylüyorum.]
TikLa.. Bu da SNSD-Into the new worl sarkisinda yine ben. TikLa.. TiLsimLi~ߣߣk yazdı:Bu da benim karaokem.SNSD-Bad Oppa yi söyledim.Harika söylemissin! ![]() Sesin çok güzelmis ayrica müzikle de birebir uymus.. Karaoke'ni bizimle paylastigin için ayrica tesekkürler.. Chyoun yazdı:http://rapidshare.com/files/161727880/mysong.mp3.htmlLimiti doldurmusum, en kisa zamanda seninkini de indirip dinleyecegim..
When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|