yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans.Com Ailesi Üye ve Yönetici Tanitim Videosu
Efektler çok güzel.Müzikte hos Smile Emegine saglik Aytaç abi Alkis
(22-08-2009, Saat: 18:48)ceyankbyz yazdı: Aytaç müzik çok güzel yakismis videoya ellerine saglikAlkis
resim yollayan herkese tesekkürler.
yine bir ezgi ve setenay show izledikBiggrin

ya allah allah ben burda yokken bile bana söylicek biseyler buluyo llman ilginç beyza hanim ben demedim o heralde resimlerin hepsini koymasini ama napsin fazla resim gönderen olmayinca benim rsimleri koymus ayar etme beni beyza melisaa hanim sizede çok teessüflerimi ilettiyorum yani sani ben özellikle söylemisim hepsini koymasini arkadasa hih neyse aytaçcim emegine saglik çok güzel bi çalisma olmus Smile
Resim olayindan haberim yoktu ben de verebilirdim, saglik olsunSmile Çok güzel olmus ellerine saglik arkadasimOnay
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(29-08-2009, Saat: 23:12)asi ruh yazdı: ya allah allah ben burda yokken bile bana söylicek biseyler buluyo llman ilginç beyza hanim ben demedim o heralde resimlerin hepsini koymasini ama napsin fazla resim gönderen olmayinca benim rsimleri koymus ayar etme beni beyza melisaa hanim sizede çok teessüflerimi ilettiyorum yani sani ben özellikle söylemisim hepsini koymasini arkadasa hih neyse aytaçcim emegine saglik çok güzel bi çalisma olmus Smile

ehehe:d ayni ezgi gram degisme yok:d sinirlenme yahu..çok sahaneydi hepsiOpucuk
(30-08-2009, Saat: 12:22)ceyankbyz yazdı:
(29-08-2009, Saat: 23:12)asi ruh yazdı: ya allah allah ben burda yokken bile bana söylicek biseyler buluyo llman ilginç beyza hanim ben demedim o heralde resimlerin hepsini koymasini ama napsin fazla resim gönderen olmayinca benim rsimleri koymus ayar etme beni beyza melisaa hanim sizede çok teessüflerimi ilettiyorum yani sani ben özellikle söylemisim hepsini koymasini arkadasa hih neyse aytaçcim emegine saglik çok güzel bi çalisma olmus Smile

ehehe:d ayni ezgi gram degisme yok:d sinirlenme yahu..çok sahaneydi hepsiOpucuk

aaa ne degisicem ya neysem oyum her zaman için içi disi bir olan nadir insanlardan biriyimdir ben bu arada sahane olacak tabi baska türlü olmasi mümkün mü arkadasim bu arada senin alinganliklarini bile özlemedim deme yalan olur mavi olmussun bide hayirli olsun hayatim Smile
çok güzel olmus ellerine saglik Smile
Neden tüm yöneticilerin resmi yok, biz hepsini tanimak isteriz...Smile
Harika Bir Video Olmus..
Ellerinize Saglik
(12-09-2009, Saat: 15:19)yumiishin yazdı: Neden tüm yöneticilerin resmi yok, biz hepsini tanimak isteriz...Smile

Istege bagli yapildi yumiishin videoda bulunmak isteyip resim gönderen arkadaslari ekledim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi