Yaklasik 1 senedir burdayim bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluyum. Nice 3 senelere daha birlikte girmeyi umut ediyorum.

Konuyu Oyla:
Korea-Fans.Com 3. Yil Kutlama Mesajlari
|
24-01-2010, Saat: 17:17
Yaklasik Korea-Fansda 2 senemi dolduracagim 2. ailem olarak Korea Fans Nice Yillara
![]()
Korea-fans=Kalabalik ve mutlu
![]() ![]()
24-01-2010, Saat: 17:30
mutlu yilara korea fans
bu site benimde 2. ailem gibi oldu sürekli bu sitedeyim ve buradan bir çok sey ögrendim bana çok yardimi oldu yaklasik 1 senem olmustur. nie mutlu yillara KOREA FANS ....
24-01-2010, Saat: 17:31
hiçbir siteyi bu kadar sevmedim. sanal ortamlari; birakin aile gibi olmayi arkadas olarak bile görmezdim ama kore fans çok farkli. benim için aile, arkadas, yol arkadasi oldunuz. çok eski üye degilim ama kore fans i çok seviyorum. umarim daha çok birlikte oluruz. hergün daha fazla büyüyen bir site olarak adimizi tüm dünyaya duyurabiliriz. hepinizi çok seviyorum
![]()
24-01-2010, Saat: 17:32
mutlu yillar korea fans benim daha bir sene dolmadi bile ama bu siteyi çok sevdim hep birlikte nice nice yillara ^^
24-01-2010, Saat: 17:36
yöneticileri..çalisanlari kuruculari modlari üyeliri..misafirleri..bahsettigim bahsetmedigim burada bulunan bütün insanlariyla...paylasimlariyla..emekleriyle...muhabbetleriyle..sevgisiyle..dostluguyla..hosgörüsüyle sevecenligiyle..mükemmel bi site..Allah daha nice senelerde hepimizi bir yapsin..daha büyük basarilar elde etmek dilegiyle...üçüncü yilimizi içtenlikle kutlarim..
![]()
bunlarda benim korea fansin 3 .yili için yaptiklarim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle samimi ortam yaratan site kurucusuna üyeler ve bütün yöneticilere çok tesekkürler
ben de sanal ortamlara ve arkadasliklara olumlu bakmazdim.ama korea fans çok farkli,burada çok iyi arkadasliklar kuracagima inaniyorum,daha üye olali çok uzun bir zaman olmadi ama beni buraya çeken kore sevgim üç sene öncesine dayaniyor.
her yastan üyeye sahip bu sicak aile ortamini çok seviyorum.burada oldugum için çok mutluyum. iyiki varsin korea fans,nice yillara... ![]() Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...
24-01-2010, Saat: 21:35
Yaklasik bir buçuk senedir KOREA-FANS sitesine üyeyim.. Iyiki de üye olmusum.. Tesekkürler KOREA-FANS..
Nice üç senelere..... :muzikgurubu: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi