yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans.Com 3. Yil Kutlama Mesajlari
Ilk defa bir siteye karsi böyle duygular besliyorum.Sizi çok çok seviyorum.
Ayrica ; Koreyi tanimami ve sevmemi sagladiginiz için , Bu sitede bulundugum için kendimi çok ayricalikli ve özel hissediyorum.Beni kendimi özel hissettirdiginiz için , Kore sarkilariini dinlememi ve dizileri izlememi ayrica Hong gi gibi özel bir insani tanimami sagladiginiz için , beni araniza alip arkadaslik ettiginiz için ,
Size çok çok çok tesekkür ediyorum.Iyi ki varsiniz
Opucuk
Yaklasik 3 yildir üyeyim. Iyiki üye olmusum. Çok iyi dostlarim, abilerim, ablalarim oldu.. Bir aile sicakligi yasatti bana.. Nice yillara Korea-Fans! Iyiki dogdun!
En sevdigim sanal ortamin dogum günü kutlu olsun. Benim de burada ikinci yilim dolmus oldu. Daha birlikte nice 2'li senelere Korea-Fans...

Ben bu siteye üye olunca hayatim çok degisti. Yüzlerce arkadasim oldu. Koreceden baska sarki dinleyemez oldum ve daha birçok sey. Simdide diyorum ki iyiki böyle bir site kurulmus ve iyiki bende buraya üye olmusum.Burasi benim 2. ailem gibi Smile Nice yillara Korea-fans Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Valla arkadaslarim o kadar güzel kutlama mesajlari yazmislar ki ben ne yazsam az kalacak ne söylesem dile getirmek istediklerime yetmeyecek.
1 yili askin bir süredir buradayim ve iyi ki de buradayim. Gözümüzün nurunu akittigimiz ve buna degdigine inandigim bir forumda olmaktan, biribirinden güzel insanlarla ortak bir sevgiyi ve amaci tasimaktan çok mutluyum.
Iyi ki varsin Korea Fans ve bende iyi ki senin bir üyenin
Hersey için tesekkürler
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Dogum günün kutlu olsun Korea Fans.Iyiki bu sitedye üye olmusum.Çok mutluyum bu sitede olmaktan ve sizi tanimaktan.Hayatimda gördügüm en muhtesem site.Insallah hep böyle kaliriz Korea Fansimizla birlikte bir AILE olarak.Smile

[Resim: sikpasta.jpg]
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Ilk üye oldugum yer benim için çok özelsin diger ailemsin seni çook çok seviyorum benim güzel ailem hep birlikte nice senelere Opucuk Opucuk
Benim daha bir senem bile dolmadi ama kisa bir süre içinde çok degerli üyelerle tanisip arkadas oldum. Kurucularimiza ve beni bu siteyle tanistiran en yakin arkadaslarim Beste ve Ayse'ye çok tesekkür ediyorum... Nice güzel yillara Korea-Fans... 축하해요!
Hemen hemen 1 yildir bu sitedeyim ve sevginiz ve sayginizla beni bu siteye bagladiniz.Resmen soyadi olmayan ve aramizdaki bag saglam olan bir aile gibi olduk.Bu siteye emekleri geçen herkese çok tesekkür ediyorum.Nice güzel mutlu ve uzun yillara Smile

--Vahide--

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Iki yili yakindir bu forumdayim.Burada geçirdigim her dakika bana daha fazla sey katti.Baslangiçta az sayida olan ailemiz gün geçtikçe büyüyor,genisliyor.Nice yillara Korea-Fans♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi