yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans at SarangKpop / Korea-Fans SarangKpop'ta
Süper ya, acayip mutlu oldum. =)
Güzel, harika, mütis, bayidim... (Laf kalmadi... Smile )
Forever Korea-Fans...
Çok güzel bir röportaj olmus lakin bazi bölümlerde resmen Türkiye'yi yerden yere vurmusuz. Müzikler olsun diziler olsun bu kadar da asagilanmamaliydi diye düsünüyorum. Tamam haklisiniz, Türk dizileri çoookk uzun olup 4-5 sezon devam ediyor olabilir ama Asya ülkelerinin disinda özellikle de bati ülkelerine bakildiginda bizim dizilerimiz onlarinkine göre Asyalilarinki gibi kisa kalabiliyor. Keza Bir Grey's Anatomi veya Low and Orders 10-11 sezon sürerken bizin en fazla 5 sezon süren dizilerimiz var, bugüne kadar. Ayrica Kore veya Asya dizilerinin de geneli hep bir ask üçgeni - 1 kadin 2 erkek - veya dörtgeni - 2 kadin ki biri mutlaka kötü olan taraf, 2 de erkek - oluyor. Kore dizilerini çok sevmeme ragmen pek çok da eksik ve sikici yön bulabiliyorum. Mesela ilk 10-11 bölüm fevkalâdenin fevkinde güzel ve eglenceli olabiliyorken 12. bölümden sonra acayip sikici bir drama baglaniyor dizi ve o eglenceli bölümlerin ardindan hiç de izleme zevki birakmiyor insanda. Kisacasi ne bileyim, bu kadar kötülenmemeliydi ya dizilerimiz. Sonuçta bizim dizilerimiz de dünya ülkeleri tarafindan sevilerek izlenebiliyor. Yani ben böyle hissettim. Sizleri bilemem tabi ki ve sevindim de. Çünkü kendileri teklif etmisler röportaji. Gerçekten güzel bir sey .. Smile
Bazi ünlüleri getirmeye çalisiyorlar bakalim en kisa zaman da görmek istiyoruz onlari burda. Eminim bir kaç konser olduktan sonra popülaritemiz oldukça artacak ve çok istedigimiz kisileri görme firsati bulacagiz. (insallah) Onay
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

Kendimizi kötülemisiz hep keske yapmasaydik disaridaki insanlar Türkiyedeki Türklerin birer ezik oldugunu sanacaklar kesinlikle.
(25-04-2011, Saat: 5:02)buse_san yazdı: Kendimizi kötülemisiz hep keske yapmasaydik disardaki insanlar türkiyedeki türklerin birer ezik oldugunu sanacaklar kesinlikle.

Çok haklisin Buse. Benim de önceki mesajimda demek istedigim oydu. Tamam hepimiz Kore'yi, Asya'yi seviyoruz lakin kendi ülkemizin sevgisinden üstün olmamali. Bizim oyuncularimiz sanatçilarimiz her sene dünyanin her yerinde - ki özellikle Avrupa'da - ödülden ödüle kosarken, Türkiye'nin önde gelen Pop ve Rock solist ve gruplarinin dünyanin dört bir yaninda milyonlarca hayrani varken, oyuncularimiz Hollywood'dan film teklifleri aliyorken - Örn: Haluk Bilginer, Madonna tarafindan filminde oynamasi için teklif almistir. - kardes ülkemize sevgimizi gösterecegiz diye kendi ülkemizi ezik göstermek bence çok saçma. Bu röportajdan sonra Kore dizi ve müziklerine ara vermeyi düsünüyorum ve basladim da. Türk müziginin eger yeterince arastirilirsa dünyada esi benzeri olmayan müzik dallarindan oldugunu görebiliriz. Zira kendimize has müzik aletlerimizle notalarimiz mevcuttur. Yine diyorum; ben böyle düsünüyorum tabi sizleri bilemem.. Ama böyle olmasina da göz yummak istemiyorum açikçasi..
Woooaaah!!! Ne harika popüler olacak! Korea-Fans umarim oluruz... (=
İmzanız forum kurallarına aykırı büyüklükte olduğundan silinmiştir. Uygun boyut: 400x103
Güzel bir sey olacaga benziyor. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi