yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara Screen Team'e Katilmak Ister misiniz?
Korea-Fans Ankara Screen Team'e (Film Günleri Ekibi'ne) Katilmak Ister misiniz?

Korea-Fans etkinliklerinde çok önemli bir yeri olan ''Korea-Fans Screen Team''e bir veya iki arkadasimizin daha katilmasini istiyoruz.

Beklentilerimiz:

- Kore sinemasina ilgi duymak ve genel bilgi sahibi olmak.
- Ankara'da yasiyor olmak.
- Her hafta Cumartesi günü KKM'de gerçeklestirilen film günlerine ve ileride olabilecek olasi etkinliklere ''istisnasiz'' katilmak.
- Idari ve teknik olarak film günlerinde ''etkin'' görev almak.
- 18 yas ve üstü, gereginde il disina rahatça çikabilecek arkadaslar.

Ilgilenen arkadaslarimizin film gösterim ekibi lideri Duygu Hanim'a (dDuygu) e-mail yoluyla ulasmalari rica olunur.

Göndereceginiz e-mail'de:

- Isim-soyisim
- Forum kullanici adi (nick name)
- Yas
- Cep telefonu numarasi

e-mail: [email protected]

[Resim: OKscreeningteam.gif]
Malesef Istanbul'da yasiyorum. Undecided
Keske yasam mücadelemde forumda yapilan etkinliklere katilacak kadar zamanim olsa...Kalan zamanimda yalnizca foruma bakip panele yazabiliyorum.Bu da genellikle gece saatleri oluyor.Etkinliklere katilan arkadaslara basarilar dilerim.Ve katilimlarda hiç sikinti çekmemenizi temenni ederim.Saygilarimla...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Lütfen beni seçin ben her hafta Kore Kültür Merkezi'ne geliyorum...film günleri için fakat bir kerede görevli olmak istiyorum....kore için ben'de bir seyler yapmak istiyorum...Ankara'da yasiyorum fakat neden yas siniri koydunuz ben 16 yasindayim ya Sad Sad Sad Sad :/

Ben seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek isterdim.
(02-12-2011, Saat: 23:39)06_busra yazdı: Lütfen beni seçin ben her hafta Kore Kültür Merkezi'ne geliyorum...film günleri için fakat bir kerede görevli olmak istiyorum....kore için ben'de bir seyler yapmak istiyorum...Ankara'da yasiyorum fakat neden yas siniri koydunuz ben 16 yasindayim ya Sad Sad Sad Sad :/

Yas sinirinin sebebi gerektiginde rahatça il disinda çikabilmek, gerekirse geç saatlere kadar disarida bulunmak vb. Liseye giden arkadaslarimiz okuldaki sinavlara çalistigi gibi üniversiteye hazirlik sinavlarina da çalismakta bu yüzden bu tarz bir etkinlige gerektigi kadar zaman ayirma imkanlari yok, en fazla gelip film izleyecek zamanlari olabiliyor ve yaslari geregi her sey için ailelerinin izni gerekiyor. Sad
dD
hepinize kolay gelsin yasim ve ikamet adresim uygun olsaydi keske
çok tesekkür ederim Smile
티끌모아 태산
OneLeN arkadasimiz da, Korea-Fans Ankara Screen Team'e katildi...Alkis

[Resim: OKscreeningteam.gif]
Hos geldim sefalar getirdim. Cool Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(07-12-2011, Saat: 0:24)OneLeN yazdı: Hos geldim sefalar getirdim. Cool Biggrin

Hos geldin Onay