yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara, Aksam Yemegi (17.12.2010)
Oh oh Ankaralilar yasadiniz. Simdide filmler geliyor. Atkilic

Çok güzel haberler bunlar. Çok mutlu oldum. Smile Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Off içim gidiyor suan ya orada olmak vardi. xD
Simdiden iyi eglenceler diyeyim. xD
Sejong Enstitüsü, Korece ögretmenin yaninda Kore filmleri gösterimi gibi kültürel aktivitelere de ev sahipligi yapacak. Imkani olan arkadaslarimizin kaçirmamasi gerek. Katilimcilara simdiden iyi seyirler diliyorum. Onay
Ne güzelmis Smile simdiden iyi seyirler dilerim Atkilic
sinema sinema sinema... cok eglenceli olacak...
(18-12-2010, Saat: 22:19)kiday baksi yazdı: Yemekte Bay CHO'dan bir sevindirici haber aldik; Ankara TÖMER'deki Sejong Enstitüsü sinifinda, belirli araliklarla (talep olursa her hafta) Kore film gösterimleri yapacagiz. Film gösterimlerini hafta sonlari (elbette ders olmadigi saatlerde) gerçeklestirecegiz. Saatler kesinlesince konu açip, size duyuru yapacagiz. Her gösterimi 20 kisiyle sinirlandirmayi düsünüyoruz. Siniflar küçük oldugu için bu sayiyi geçemeyiz. Liste 20 kisi olunca, o haftaki kontenjanimiz dolmus olacak. Gösterimlere, Korea-Fans üyeleri ve Korece kurs ögrencileri katilabilecek...Onay

Yemekte konusulmustu.. Onay Yanliz filmler herkesin bildigi filmler olmasin..
Baska filmlerde izleyelim.. Fikrim sorulmadi ama ben simdiden fikrimi söyleyeyim dedim. Biggrin

Güzel olacagini düsünüyorum. Onay
Çok sansli Ankara'lilar kaçirmayin bu firsati. Keyifli seyirler...Smile

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Umarim en kisa zamanda gerçeklerstiririz.Eglenceli olacak gibi,kopulacak sahnede herkes ayni anda kopacak belki herkes ayni anda aglayacak ,kocaman kahkahalar atacagiz.. Onay
Yine unutulmaz anlar yasayacagiz. Abaza
Elçilige çok tesekkür ederiz. Abaza

(18-12-2010, Saat: 23:51)kübüs yazdı:
(18-12-2010, Saat: 22:19)kiday baksi yazdı: Yemekte Bay CHO'dan bir sevindirici haber aldik; Ankara TÖMER'deki Sejong Enstitüsü sinifinda, belirli araliklarla (talep olursa her hafta) Kore film gösterimleri yapacagiz. Film gösterimlerini hafta sonlari (elbette ders olmadigi saatlerde) gerçeklestirecegiz. Saatler kesinlesince konu açip, size duyuru yapacagiz. Her gösterimi 20 kisiyle sinirlandirmayi düsünüyoruz. Siniflar küçük oldugu için bu sayiyi geçemeyiz. Liste 20 kisi olunca, o haftaki kontenjanimiz dolmus olacak. Gösterimlere, Korea-Fans üyeleri ve Korece kurs ögrencileri katilabilecek...Onay

Yemekte konusulmustu.. Onay Yanliz filmler herkesin bildigi filmler olmasin..
Baska filmlerde izleyelim.. Fikrim sorulmadi ama ben simdiden fikrimi söyleyeyim dedim. Biggrin

Güzel olacagini düsünüyorum. Onay

film isini konusurken ne kaynatiyodunuz kimbilir Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi