yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Adana 5. Bulusmasi / Korea-Fans Adana 5th Meeting
Cidden cidden cidden hiç kiskanmadim. Hiçde hos degildi!
Sikayet edicem sizi!

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Insallah Imran'im. Opucuk

(25-07-2011, Saat: 23:37)esoanes yazdı: Cidden cidden cidden hiç kiskanmadim. Hiçde hos degildi!
Sikayet edicem sizi!

Niye abla ya? Undecided
Esmeray, bosuna didinme, kiskançlik kokuyor Biggrin
Ama çok aradi gözümüz sizi. Seni, Imran'i, Betül'ü... Imran sen de üzüme bundan sonraki bulusmalar hep böyle. Hem bundan sonra daha profesyonel oluruz Biggrin

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Smile merve zaten sen ben ablan bi araya gelsek çene potansiyeli açisindan nasil oluruz acaba cidden merak konusudur Biggrin bu arada fotolar için cidden çok tesekkürler (^.^)
Görürüz yakinda Özge Abla'm Biggrin Az kaldi Biggrin

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Img-wink 
görüsürüz canim bu arada ablanin niyeti var mi hiç gelmeye

Bir dakika !! Neler oluyor burda ya ! Vay bulusmalar yapilmis , eglenilmis ... Telefonumu da kaybettim zaten Sad Vay be ... Ee neler oldu bakalim ? Merve Hanim özellikle sizin agzinizdan duymak isterim BiggrinBiggrin
(24-07-2011, Saat: 1:51)m-ed yazdı: Sevdeee, hairstics kardesligi! Biggrin Bak hala takiyorum. Süper bir sey ya. Adana'ya gelince takilalim böyle (Betül sen duymadin bunu Kanka Biggrin )
Her seyi biliyorum artik CoolCool
I Hear Your Voice

-^_^-
(24-07-2011, Saat: 15:10)tav$an^^3k yazdı: Imran'im çok eglendik bizde yalan yok. Ama eksiktik bu hiç güzel degildi. Sen,Eso ablam,Betül..

Ben de çok üzüldüm ya .. Imran,Esmeray,Funda,Cemile abla,Nilüfer abla,Tugçecigim ,Sevde Hanim ( Tongue ) ,bir de adi Merve olan biri varmis galiba Biggrin Çok özledim hepinizi...Opucuk

(24-07-2011, Saat: 15:10)tav$an^^3k yazdı: Merve'm bilmez miyiz. Sen sadece fotograf çekilirken susanlardansin. Bu konuda herkes hem fikir. Gerçi son fotografta yine konusuyordun. hysterical

Seytanigulme Yourock hysterical Muzikgrubu Zuhaha Gitar

I Hear Your Voice

-^_^-
(26-07-2011, Saat: 1:00)tav$an^^3k yazdı:
(25-07-2011, Saat: 23:37)esoanes yazdı: Cidden cidden cidden hiç kiskanmadim. Hiçde hos degildi!
Sikayet edicem sizi!

Niye abla ya? Undecided

Niye edeceksin ,ne hos degildi bilmiyorum ama et et Esmeray arkandayim BiggrinBiggrinBiggrin Tugçe'm de sasirdi tabi gerçek mi sandin yoksa ? BiggrinBiggrin
I Hear Your Voice

-^_^-
(27-07-2011, Saat: 20:24)KapTan PiloT yazdı:
(24-07-2011, Saat: 15:10)tav$an^^3k yazdı: Imran'im çok eglendik bizde yalan yok. Ama eksiktik bu hiç güzel degildi. Sen,Eso ablam,Betül..

Ben de çok üzüldüm ya .. Imran,Esmeray,Funda,Cemile abla,Nilüfer abla,Tugçecigim ,Sevde Hanim ( Tongue ) ,bir de adi Merve olan biri varmis galiba Biggrin Çok özledim hepinizi...Opucuk

Betül Hanim bizde sizleri özledik efendim bir dahaki bulusmaya tesrif edersiniz artik :P Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi