yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Adana 5. Bulusmasi / Korea-Fans Adana 5th Meeting
Ben iste ya. Kralgul Dernege mutlaka gelmeyi istiyorum. Agustosun sonunda bayram tatilinde gelebiliyorum ama o sirada zaten herkes tatilde olur. Onun disinda kasim gibi ancak gelebilirim.
O zamana kadar daha da büyüyün.Smile
Hepinizi çok seviyorum ve özledim.Smile
Kendinize iyi bakin.Angel

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(23-07-2011, Saat: 18:42)esoanes yazdı: Ben iste ya. Kralgul Dernege mutlaka gelmeyi istiyorum. Agustosun sonunda bayram tatilinde gelebiliyorum ama o sirada zaten herkes tatilde olur. Onun disinda kasim gibi ancak gelebilirim.

Gel abla gel. Bayram sonunda herkes burada olmayi planliyordu. Bulusma da düsünüyorduk. Smile

Bizde seni özledik. Baris bey bile sordu seni. Biggrin
(23-07-2011, Saat: 19:25)tav$an^^3k yazdı:
(23-07-2011, Saat: 18:42)esoanes yazdı: Ben iste ya. Kralgul Dernege mutlaka gelmeyi istiyorum. Agustosun sonunda bayram tatilinde gelebiliyorum ama o sirada zaten herkes tatilde olur. Onun disinda kasim gibi ancak gelebilirim.

Gel abla gel. Bayram sonunda herkes burada olmayi planliyordu. Bulusma da düsünüyorduk. Smile

Bizde seni özledik. Baris bey bile sordu seni. Biggrin

Valla bulusma olursa hiç kaçirmam.Smile Temsilcilere duyurulur xD
Baris Bey kim? Smile Nerden taniyor ki beni.Biggrin

Ve ben gidiyorum. ^^
Korece ögretmeni. Smile Biz gitmeden önce forumdaki bu konuyu incelemis. "Kirilan biri varmis, kim o?" diye sordu. Biggrin
Anlatilanlara göre çok güzel vakit geçirmissiniz kiskanmamak elde degil. Dodgy Sevindim ama adiniza. Wink
Fotograflar nerede çok merak ediyorum.
[Resim: balksz191.jpg]
(23-07-2011, Saat: 20:53)sevdeex yazdı: Korece ögretmeni. Smile Biz gitmeden önce forumdaki bu konuyu incelemis. "Kirilan biri varmis, kim o?" diye sordu. Biggrin

Korece mi? Aman allah'im hemde Adana'da?
Kurs alin, alin araniza Korece konusun falan fistan.Smile
Çok sevindim ya. Tabi ben gidince sansiniz yaver gitti. 6 ayda bu duruma geldiniz 1-2 yil sonra ne olur bilmiyorum.Smile
Baris Bey'e de selamlar.Onay

Ve ben gidiyorum. ^^
Tugçe'cim neden öyle diyorsun ama. Eun Mi Unni herkesi dinliyordu. Konusmak istedigini söyleseydin susradim. Malum ben randevulu susuyorum Biggrin Min So'dan hiç bahstmiyorum bile. Malum benim duygularimla oynadi o... Biggrin

Esmeray'im ya çok andik seni. Çok özledim seni. Ben Adanadayim Agustosta. Dört gözle bekliyorum Biggrin Beraber susi yeriz Biggrin Hatta dernegehepberaber gideriz. Bulusmayi da buna göre ayarlayabiliriz aslinda. Ayy harika olur! Bak heyecan yaptim simdi Smile

Sevdeee, hairstics kardesligi! Biggrin Bak hala takiyorum. Süper bir sey ya. Adana'ya gelince takilalim böyle (Betül sen duymadin bunu Kanka Biggrin )

Aaa çok konusuyorum ben ya. Tamam sustum simdi gece gece Smile

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
(23-07-2011, Saat: 22:11)!mr@n yazdı: Anlatilanlara göre çok güzel vakit geçirmissiniz kiskanmamak elde degil. Dodgy Sevindim ama adiniza. Wink
Fotograflar nerede çok merak ediyorum.

Imran, sen Adana'ya gelince tekrar yapariz zaten. Ama kiskanmak istiyorsan kiskanabilirsin yaniAbaza Eksik olduk bu bulusmada. Bir sonrakine dolu dolu olacagiz gibi Smile

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Merve!
Ben bu çubuklardan farkli farkli alacagim. Ikili olanlarin birini kullandigimiz için digeri senindir. Smile Betül görmüstü çubuklari. Hatta dersanede onlarla silgi tutmaya çalisiyorduk. Biggrin Yani chopsticks alistirmasi yapiyorduk. Onay
Merve senin konusmalarina alistik artik. Tongue Belki çok konusuyorsun ama bos degil. Ya bir de bos konussaydin ne yapardik? Buna da sükür. Biggrin
Imran'im çok eglendik bizde yalan yok. Biggrin Ama eksiktik bu hiç güzel degildi. Sen,Eso ablam,Betül.. Dodgy

Merve'm bilmez miyiz. Sen sadece fotograf çekilirken susanlardansin. Biggrin Bu konuda herkes hem fikir. Gerçi son fotografta yine konusuyordun. hysterical

Min So ve Merve. Biggrin En güzel ikiliydi. Taki ben gelim fotograf makinem ile çocugu kandirana kadar. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi