yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 8th Malatya Meeting / Korea-Fans 8. Malatya Bulusmasi
Smile Diger bulusma için Koreli arkadasi olup da getirebilecek olan var mi? ~~ Güzel olurdu.
Az önce camdan disari baktim. Bir kizin elinden Koreli bir abi tutmus öyle gittiler. Duygulandim Smile
Ya üniversitede bir tane Koreli varmis ama kimdir hangi bölümdedir iste onu bilmiyorum bilsem tutar kolundan getirirdim =D
[Resim: 8959aktesadflerisever.png]
(19-04-2012, Saat: 23:39)kore_delisi yazdı: Ya üniversitede bir tane Koreli varmis ama kimdir hangi bölümdedir iste onu bilmiyorum bilsem tutar kolundan getirirdim =D

Esra abla arastirmisti ama bulamamisti. Ben de üniversiteye gittigimde Egitim Fakültesinde bir tane görmüstüm. Ama Koreli oldugundan emin degilim.
(10-04-2012, Saat: 14:33)deokman... yazdı:
(10-04-2012, Saat: 11:49)tümay yazdı: Çok güzel eglenmissin bu seferkine katilamadim bi dahaki sefere yanliz katilanlardan bi tek seni taniyorum serife diger arkadaslar yeni heralde
Evet, Nese ve arkadasi da gelmisti. Biz AVM'nin yöneticisiyle konusmaya gittigimizde kayboldular. AVM yöneticileri bizim için bir etkinlik düzenleyeceklermis. Ne zaman bilmiyorum ama Smile ~~
ayy süper olur ya nasil bir etkinlik olur acabaBiggrin
(29-04-2012, Saat: 18:17)rozita yazdı:
(10-04-2012, Saat: 14:33)deokman... yazdı:
(10-04-2012, Saat: 11:49)tümay yazdı: Çok güzel eglenmissin bu seferkine katilamadim bi dahaki sefere yanliz katilanlardan bi tek seni taniyorum serife diger arkadaslar yeni heralde
Evet, Nese ve arkadasi da gelmisti. Biz AVM'nin yöneticisiyle konusmaya gittigimizde kayboldular. AVM yöneticileri bizim için bir etkinlik düzenleyeceklermis. Ne zaman bilmiyorum ama Smile ~~
ayy süper olur ya nasil bir etkinlik olur acabaBiggrin

Bilmiyorum. O diger etkinlikleri gibi yapabilirler. Sergi falan olabilir Smile
(20-04-2012, Saat: 12:26)deokman... yazdı:
(19-04-2012, Saat: 23:39)kore_delisi yazdı: Ya üniversitede bir tane Koreli varmis ama kimdir hangi bölümdedir iste onu bilmiyorum bilsem tutar kolundan getirirdim =D

Esra abla arastirmisti ama bulamamisti. Ben de üniversiteye gittigimde Egitim Fakültesinde bir tane görmüstüm. Ama Koreli oldugundan emin degilim.

Egitim fakültesindekiler genelde Orta Asya Türkleri oluyorlar bende dönemin basinda otobüste iki kisi konusurken kulak misafiri olmustum daha da bilmiyorum
[Resim: 8959aktesadflerisever.png]
Duyduğuma göre Malatya'da şu anda 6 ya da 12 kişilik bir Kore grubu varmış. Gören olursa haber versin .
Arkadaşım söyledi bana ~~
ben gelemedim yaa rahatsızlandımm yoksa çok gelmek istyorum hatta gelemedim diye ağladım ama yerimden bile kalkamıyordum bir dahaki kore buluşması ne zaman olcaka şerife abla?.. Biggrin
ஐ░░░(♥_♥)♀↨┌──── M ♥ S ────┐↨♀(♥_♥)░░░
(18-05-2012, Saat: 20:19)kim.hyun.joong yazdı: ben gelemedim yaa rahatsızlandımm yoksa çok gelmek istyorum hatta gelemedim diye ağladım ama yerimden bile kalkamıyordum bir dahaki kore buluşması ne zaman olcaka şerife abla?.. Biggrin
Geçmiş olsun canım ~~
Bir dahaki buluşmayı üniversite sınavlarından sonra yapmayı planlıyorum. Hem aklımda güzel fikirler var. Eğlenceli olacak ~~
(21-05-2012, Saat: 14:04)deokman... yazdı:
(18-05-2012, Saat: 20:19)kim.hyun.joong yazdı: ben gelemedim yaa rahatsızlandımm yoksa çok gelmek istyorum hatta gelemedim diye ağladım ama yerimden bile kalkamıyordum bir dahaki kore buluşması ne zaman olcaka şerife abla?.. Biggrin
Geçmiş olsun canım ~~
Bir dahaki buluşmayı üniversite sınavlarından sonra yapmayı planlıyorum. Hem aklımda güzel fikirler var. Eğlenceli olacak ~~

kesin haberim olsuun unnim yaa yoksa ben kahrolurum.. Smile nasıl bir planın var unnim?.. Smile
ஐ░░░(♥_♥)♀↨┌──── M ♥ S ────┐↨♀(♥_♥)░░░

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi