yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 8th Malatya Meeting / Korea-Fans 8. Malatya Bulusmasi
Kitap Cafe'de problem oldu. Bugün gittim konustum. 20 kisi fazla, burasi zaten kalabalik oluyor, rezervasyon yapamayiz gibi seyler söylediler. Ben de her zzamanki gibi son çare olarak AVM'ye gidelim diyorum.

Yer / Place:Malatya Park AVM
Tarih: 7 Nisan 2012 ( Cumartesi)
Saat: 13:00 'da

Danismanin önünde bekleyecegim. Bu kart boynumda olucak. Ordan tanirsiniz Smile

[Resim: 7r8v4ui.jpg]
Serife geç gelme ihtimalim olursa nerde olcaksiniz AVMnin
(29-03-2012, Saat: 16:51)tümay yazdı: Serife geç gelme ihtimalim olursa nerde olcaksiniz AVMnin

En üst katta oluruz. ^^
Eger tam gelme saatini söylersen ben asagidan alirim seni istersen. ^^
Lütfen Korece kursu yaz dönemi olsun hazirandan sonra Malatya'da olacagim ben Sad
Bu arada bulusmada hepinize iyi eglenceler Smile
Tamam serife ben saat ikide orda olurum sananda zahmet olacak ama simdiden tessekürler....
(02-04-2012, Saat: 16:41)tümay yazdı: Tamam serife ben saat ikide orda olurum sananda zahmet olacak ama simdiden tessekürler....
Yok ablacim, ne zahmeti. Ben bunu yapinca mutluluk duyuyorum^_^
1.Tüm gün avm de mi olacagiz?
2.Ya seni bulamazsam? Biggrin
3.Tam olarak ne yapacagiz/ne kadar sürer?
Beni bu konularda bilgilendirirsen çok sevinirim Serifecim veya Serife abla Biggrin
Hangisini söylememi istersen artik... Blush
(03-04-2012, Saat: 17:14)Cho.Neila yazdı: 1.Tüm gün avm de mi olacagiz?
Beni bu konularda bilgilendirirsen çok sevinirim Serifecim veya Serife abla Biggrin
Hangisini söylememi istersen artik.. Blush

1. Belki karsidaki parka da oturmaya ya da yürüyüs yapmaya gidebiliriz.
2. Ben danismanin önünde olacagim. Kahverengi yandan bir çanta takicam ya da sirt çantasi siyah. Boynumda Korea-Fansin ablemi olan kart takicam zaten. Hemen danismanin önünde gördügün kalabaliga sorarsin. Ya da olmazsa ben sorarim. Siz Korea-Fans için mi geldiniz diye.
3. Önce tanisiriz, yemek yeriz , sonra Korece kursu hakkinda ve Korea hakkinda sohbet ederiz. Yani eger problem olursa erken kalkabilirsin.
4. Bana istedigin gibi hitap edebilirsin Smile
(03-04-2012, Saat: 17:35)deokman... yazdı:
(03-04-2012, Saat: 17:14)Cho.Neila yazdı: 1.Tüm gün avm de mi olacagiz?
Hangisini söylememi istersen artik.. Blush

1. Belki karsidaki parka da oturmaya ya da yürüyüs yapmaya gidebiliriz.
2. Ben danismanin önünde olacagim. Kahverengi yandan bir çanta takicam ya da sirt çantasi siyah. Boynumda Korea-Fansin ablemi olan kart takicam zaten. Hemen danismanin önünde gördügün kalabaliga sorarsin. Ya da olmazsa ben sorarim. Siz Korea-Fans için mi geldiniz diye.
3. Önce tanisiriz, yemek yeriz , sonra Korece kursu hakkinda ve Korea hakkinda sohbet ederiz. Yani eger problem olursa erken kalkabilirsin.
4. Bana istedigin gibi hitap edebilirsin Smile

çok tesekkür ederim Smile
Rica ederim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi