yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6. Samsun Yeni Yil Bulusmasi
Önemli degil .Yeri bulamayanlar benim telefonumu özel mesaj atarak istesinler ...
Bulusmaya gelen bütün arkadaslara çok tesekkürler Alkis Yogun istek üzerine 5D'ye gitmedik ama tabu oynadik Biggrin çok çok güzel bir gündü .... Bundan sonra daha kalabalik tabu'lar oynamak dilegi ile Atkilic sadrazam, isis ve raybak'tan çok çekilemedik ama çekilen fotograflari sabirsizlikla bekliyorum (konumuz renklensin biraz)BiggrinBiggrin
bu bulusma harikaydi ablam raybak'la birlikte gittikOnay
Resimleri Papatya ablaya yarın vericem ben hemen ekler,harika bir gündü.Tabu oynarken koptum ama Biggrin hele Fehim'in,arkadaşina anlatması çok komikti hele kardeşim Emre'nin ki müthişti. Biggrin
Tanışdıgım kişiler oldu ve harika insanlardı,Papatya abla,Fehim&veteriner,Damlanur abla,Esma ve cici arkadaşı,kardeşim Emre,Gizem (mesajlarla selam gönderen elif35.5 xD) hepinize teşekkürler çok güzel bir gündü 5d ye gitseydik tabu kadar eglenmezdik kesin Biggrin.

[Resim: pic0695l.jpg]
[Resim: pic0698.jpg]

Bu da anlatmaya çalisan Fehim. Biggrin
[Resim: pic0689.jpg]

Bunlar 1. part. Devamini Fehim ve Merve yolladigi zaman ekleyecegim. Bir de videomuz var. Biggrin Bu sefer Gizem'e sarki söyletemedik. Biggrin

Tabu oynarken çok eglendik. Biggrin Özellikle Emre çok eglendirdi beni. Iyi ki geldin ablasi, her bulusmaya gel e mi? Opucuk
Bir prömiyer bu kadar güzel mi anlatilir. :P :img-hysterical:

Çok eglendik, darisi diger bulusmalarimizin basina insallah. Biggrin

Mekan seçimleri için Fehim'e ve arkadasina ayrica tesekkürler. Gittigimiz iki yerde çok güzeldi. Onay
Sevgili Samsun,fotograflarda çok eglendiginiz belli Biggrin Ankara dan selam Biggrin Fehim Seni görmek de güzelBiggrin
Bekledigim fotolar gelmis de görmüyorum. Sarhos

Canimin içi benim için Samsun demek sen demek biliyorsun. Biggrin

Hepiniz harikasiniz, çok eglenmissiniz anlasildi.

Iyi yillar hepinize. Opucuk
[Resim: bild0003b.jpg]

Bunlar benim çektimlerim degil ama benim foto makinemden çünkü sarjina takmayi unutmusum disari çiktigimda çekmisler çok az ama idare etceksiniz...
(03-01-2011, Saat: 0:20)derya_rain yazdı: Sevgili Samsun,fotograflarda çok eglendiginiz belli Biggrin Ankara dan selam Biggrin Fehim Seni görmek de güzelBiggrin

Abla 29 ockataki bulusmada ordayim hasret sona eriyor..Biggrin

Bulusmaya gelen herkese tesekkür ederim.heleki Melih'ime çünkü kore hakkinda hiçbir sey bilmedigi halde cani sikildigi için geldi ama iyi eglendigini söyledi herkese tesekkür etti.Diger bulusmalarda görüsmek üzere kendinize iyi bakin..

Konuyu Okuyanlar: