yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6. Samsun Yeni Yil Bulusmasi
Sevindim belli olduguna bende erkek kardesimle gelicem fehim yalniz kalmasin diye Biggrin.Nicki perfect ama benim yanima +1 de yazabilirsiniz listeye fark etmez,biriniz yazin suan yazamam ben. Biggrin
Ben tek degilim aten benim arkadasim da erkek senin kardesin de gelir 3 erkek olur daha da iyi olur erkek nufusu artar Smile
Bende varim Smile bir önceki bulusmada benimle birlikte gelen arkadasimla beraber geliyoruz listeye ekleyebilirsiniz Smile
o tarihte sinavim var saat kaçta olacak bulusma
(24-12-2010, Saat: 22:13)park-gi-mi yazdı: o tarihte sinavim var saat kaçta olacak bulusma

Kis dolayisiyla erken bitiyor gün onun için biraz erkene aliriz saat 11 gibi bir de sinem aolayi var onun için 11 rahat olur yetisemedin mi sinemaya gelirisn

Arkadaslar 5D sinema topu topu 5 dk kadar sürüyor yanlis hatirlamiyorsam Smile o yüzden pek zaman sikintisi olacagini sanmiyorum.. Cafe de rahat rahat oturabilir, gecikenleri de bekleyebiliriz Biggrin Bulusma için saat 11:00-12:00 arasi idealdir.
Bulusma günü büyük ihtimalle nöbetim var eger olmazsa size katilirim.
(25-12-2010, Saat: 10:19)drgulizar yazdı: Bulusma günü büyük ihtimalle nöbetim var eger olmazsa size katilirim.

Her zaman bekleriz Smile
Gizemde arkadasiyla gelecek listeye ekledim ben Biggrin .Son 6. :P
(26-12-2010, Saat: 1:39)raybak yazdı: Gizemde arkadasiyla gelecek listeye ekledim ben Biggrin .Son 6. :P

Tesekkürler raybak Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi