yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6. Samsun Yeni Yil Bulusmasi
Canim gelmek için elimden geleni yapacagim. Kesin olmadigi için yazmadim. Siz kendinizi gelmeyecegime hazirlayin. Gelirsem sürpriz olur, gelmezsem üzülmezsiniz. ;)
Yalniz Züleyha da gelemiyormus. Sad Çok zor gelmem dedi. Sad

Neden herkese uyan bir tarih ayarlayamiyoruz biz yaa. :img-cray:
(23-12-2010, Saat: 15:39)wiseacre_daisy yazdı: Canim gelmek için elimden geleni yapacagim. Kesin olmadigi için yazmadim. Siz kendinizi gelmeyecegime hazirlayin. Gelirsem sürpriz olur, gelmezsem üzülmezsiniz. ;)
Yalniz Züleyha da gelemiyormus. Sad Çok zor gelmem dedi. Sad

Neden herkese uyan bir tarih ayarlayamiyoruz biz yaa. :img-cray:

Sad(( Aglama Ne bilim bu da benim sansim herhal de ...
Sinavlara denk geliyormus canim. Züleyha o yüzden gelemem dedi. Aklinda bulunsun bir dahakine okuyanlarin sinavlarina göre ayarla bulusma tarihini. Biggrin
Ya da ben su tarihte yapiyorum de gelen gelsin, gelmeyen gelmesin de. Biggrin
(23-12-2010, Saat: 15:51)wiseacre_daisy yazdı: Sinavlara denk geliyormus canim. Züleyha o yüzden gelemem dedi. Aklinda bulunsun bir dahakine okuyanlarin sinavlarina göre ayarla bulusma tarihini. Biggrin
Ya da ben su tarihte yapiyorum de gelen gelsin, gelmeyen gelmesin de. Biggrin

Sinavlardan sonra da kimse bura da olmuyor herkes memleketine gidiyor Sad Kalabalik olmayinca da tadi çikmaz tatilden sonra bulusalim o zaman herkes burda olur sinav da olmaz ????
Yok yok tarihte oynama yapmiyoruz. Didem senin dedigin zamana diger bulusmayi yapariz. Illa 2-3 ay beklememize gerek yok bulusmak için.

Hemen yaziyorum Fehim.
Toplu mesaj yollasana forumdakiler de haberi olsun tarihin belli olduguna dair...
Bu tarih iyi olmus gerçekten. Papatya'm insallah gelirsin canim.Opucuk :img-cray: Olmadi biz mi Ünye'ye gitsek. Abaza :d
Herkes gelsin lütfen, kalabalik olunca daha güzel oluyor. :S
Niye kimse gelmiyor. Aglama
Ne yapalim bu seferlik böyle oldu tarih kimler gelebilirse artik Smile
(24-12-2010, Saat: 1:03)cardaseli yazdı: Bu tarih iyi olmus gerçekten. Papatya'm insallah gelirsin canim.Opucuk :img-cray: Olmadi biz mi Ünye'ye gitsek. Abaza :d

Annemde diyor hep sen gidiyorsun, bir bulusmada da onlar gelsin diye. :img-hysterical:
Valla gelin. Biggrin Samsun kadar olmasa da güzeldir burasi da. Nerelere götürürüm sizi. Biggrin

(24-12-2010, Saat: 10:33)wiseacre_daisy yazdı:
(24-12-2010, Saat: 1:03)cardaseli yazdı: Bu tarih iyi olmus gerçekten. Papatya'm insallah gelirsin canim.Opucuk :img-cray: Olmadi biz mi Ünye'ye gitsek. Abaza :d

Annemde diyor hep sen gidiyorsun, bir bulusmada da onlar gelsin diye. :img-hysterical:
Valla gelin. Biggrin Samsun kadar olmasa da güzeldir burasi da. Nerelere götürürüm sizi. Biggrin

Yaz'a Ünyedeyiz o zaman. Smile Bir de oralari görelim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi