yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6. Samsun Yeni Yil Bulusmasi
[Resim: 36162.gif]Korea-Fans 6. Samsun Yeni Yil Bulusmasi[Resim: 361618.gif]

2 Ocak'ta Eylül salad & coffee'deyiz.
[Resim: binarycandbkk2.jpg]

Kis oldugu ve havalarin erken karardigini düsünürsek merkezde bir mekan da bulusup sonrasinda da farkli bir seyler yapmak adina 5D Sinema öneriyorum ..
Amaç birlikte olmak. Smile

Katilacaklar:
ddnur
$adrazam +2
raybak +1
BeaSungMi Esma+1
drgulizar
ISIS+1
wiseacre_daisy

Fotograflar için TIKLAYINIZ / Click for photos
Evet iste bu çok güzel bir düsünce. Mekan konusunda biraz arastirma yapayim sonra haber veririm sana Damlanur. Smile
(11-12-2010, Saat: 20:53)$adrazam yazdı: evet iste bu çok güzel bir düsünce mekan konusunda biraz arastirm aypayim sonra haber veririm sana damlanur Smile

Tesekkürler Smile Önerileri bekliyorum ...
Damlanur'um bu iyi fikir canim. Abaza Alkis Bende keske 5D sinemasina gitseydik diye düsünüyordum. Sarhos Hayirlisi insallah.
(11-12-2010, Saat: 21:59)cardaseli yazdı: Damlanur'um bu iyi fikir canim. Abaza Alkis Bende keske 5D sinemasina gitseydik diye düsünüyordum. Sarhos Hayirlisi insallah.

Kalplerimiz birmis demek ki. Smile
Bu arada zamani biraz daha erkene alin çünkü o zamanda Ankara'ya dönebilirim. Ocagin basi olabilir mesela.
Bulusalim tabi ki. Biggrin

Fehim'i memnun edecek bir fikir buldugumuza inanamiyorum. Biggrin

Fehim sende ne çok gidiyorsun Ankara'ya, otur bir oturdugun yerde. Biggrin
Ben bu tarihleri sevmistim Aglaelsalla , ocak basinda ben gelemem. Sad
Herkese uyuyorsa sorun degil ama bu da bensiz olsun. Smile
Herkes orda olsun lütfen ayarlayin aranizda tarihleri Smile papatyam sensiz olurmu ya ask olsun ..
Bak durum söyle oluyor finallerden sonra olmasi Samsun disindan gelenlere zorluk çikarir çunku gidenler oluyor. Ama öncesi için uygun olur diye düsünüyorum genede siz bilrisiniz....
Anladim fehim o zaman ne yapalim herkesin olabilmesi için daha ileri bir tarihe mi ayarlayalim ne dersiniz arkadaslar ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi