yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6.Malatya Bulusmasi (¯`·¸♥¸·`¯Kim Sung Eun Ile Özel Bulusma¯`·¸♥¸·`¯)
Süpermis mekan hem bizim dersaneye de çok yakin Gülsüm'le çikar geliriz Biggrin
[Resim: 8959aktesadflerisever.png]
Bundan sonra tarihi degistirmez merak etmeyin bileti almiS ;) Merkz disinda mekanlara baktim ama gelecek olan arkadaslarimda dahil merkez disina çogu kisini gelemeyecegini söyledi o yüzden sana haber veremedim Gizem abla ^^ Bu arada Nostalji Cafe yerine sanki önce dedigin mekan daha uygun gibiydi. Kalablik da olmazdi.
15 kisi olduk. Her bulusmaya Koreli mi çagirsak.Kralgul Koreli olmazsa kimse gelmiyor.Dodgy
Bence de Malatya sofrasi daha uygun.Onay

-----

Ayrica bu bulusmaya gelecek olanlar 29'unda yapilacak olan es zamanli bulusmaya katilip katilmayacagini kesin bir sekilde belirlesin ve orada bana söylesin. 29'u için liste çikaracagim.Onay
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Tamam orayi biliyorum sagol Gizem
Herkes tadini çikarsin. Opucuk
Koreli'mize benden selam. Biggrin
Opucuk

Çok güzel, iyi eylenceler dilerim Smile
Gizemcim bulusma eger cumartesi degil de cuma olursa gelme ihtimalim yok denecek kadar azalacak çünkü cuma saat 13.30da benim deneme sinavim var ama ben 16.30 seansina katilabilirim neyse her durumda gelirim insallah olmadi size bir merhaba der çikarim Biggrin
[Resim: 8959aktesadflerisever.png]
21 ocak cuma günü 14.00'da bulusuyoruz.Onay
Yerimiz: Malatya Sofrasi
Bulusacagimiz yer : Yesil Sinema Önü.Onay

|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

yerde bir problem çikti.kesinlikle ''Malatya Sofrasi'' olmali.hemen yeri degistirmelisin.gerçekten çok özür diliyorum.
Iyi eglenceler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi