yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 6. Bursa Bulusmasi / Korea-Fans Bursa 6th Meeting
(15-03-2012, Saat: 23:22)Bae Hee Mi ^_^ yazdı: Gelmeyi planliyorum. Biggrin
Aksilik çikmazsa kesin gelecegim. Biggrin

Özlemistik seni Merve'm. Ekliyorum listeye. Opucuk
.
(11-03-2012, Saat: 23:41)betul_minho yazdı: Sengül abla duyuru yapar misin? Herkes yaninda Super Junior ve B1A4 posteri veya pankarti getirirse çok güzel olacak. Biggrin Hazir toplanmisken birkaç video çekeriz Siwon'un dogum günü B1A4'un yeni albümü ve 1. yili için. ^^

Süper bir fikir bence. Super
Katilan arkadaslara iyi eglenceler. Smile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

(16-03-2012, Saat: 11:48)jangarzu yazdı:
(11-03-2012, Saat: 23:41)betul_minho yazdı: Sengül abla duyuru yapar misin? Herkes yaninda Super Junior ve B1A4 posteri veya pankarti getirirse çok güzel olacak. Biggrin Hazir toplanmisken birkaç video çekeriz Siwon'un dogum günü B1A4'un yeni albümü ve 1. yili için. ^^

Benim posterlerim evde ama T.T Yani getiremem..

(16-03-2012, Saat: 21:50)Meryem_junq yazdı:
(16-03-2012, Saat: 11:48)jangarzu yazdı:

Benim posterlerim evde ama T.T Yani getiremem..
Sorun degil. Opucuk
[Resim: 3bbc.png]

Öhöm galiba ilk yorum benim. Biggrin
Bugün çok çok çok eylendim. ^^
Gerçekten çok. Biggrin
Siz de ben olmadan eylenemezdiniz zaten. Biggrin
Sürpriz yapip ben bulacaktim sizi ama siz beni buldunuz neyse çaktirmayin. Biggrin
O fotograflar.. Evet o fotograflar süperdi. Biggrin Gerçi tipsiz çiktim ama olsun ya. Biggrin
Ayrica tanistigima çok memnun oldum. ^^ Yarinizi taniyordum zaten. Biggrin
En kisa zamanda tekrarlayalim lütfen! ^_____^
I am a TripleS.
evet en kisa zamanda tekrar olsun bu sefer katilicam bugünkü gibi olmucak ins.hepinizi tanimak istiyorum Smile
Lee Min Ho <3 EsRa
Gerçekten çok eglendim. Ilk bulusmaya gelisim ve bundan sonra hep gelicem insallah Smile Bir dahaki bulusmayi iple çekiyorum. Biggrin
Hadi bakalim Sengül Altuncan fotograflari bekliyoruz. Biggrin Opucuk

Bulusmaya gelemedigim için çok üzüldüm. Umarim eglenmissinizdir. Shy Fotograflari en kisa zamanda görmek isterim. Shy
(17-03-2012, Saat: 21:03)ZhouBeyzaMi yazdı: Bulusmaya gelemedigim için çok üzüldüm. Umarim eglenmissinizdir. Shy Fotograflari en kisa zamanda görmek isterim. Shy

Ah keske gelebilseydin seninle tanismayi çok istiyordum Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi