yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year Special Meetings / Korea-Fans 5. Yil Özel Bulusmalari
Kore Cumhuriyeti Devlet Baskani Lee Myung-bak'in ülkemize gerçeklestirecegi resmi ziyaret öncesi, Hallyu'yu ülkemizde daha çok hissettirip, Türk-Kore dostlugunu toplantilarla daha da güçlendirecegiz. Korea-Fans'in 10. yilini daha görkemli toplantilarla kutlamak dilegiyle...
(18-01-2012, Saat: 17:35)kiday baksi yazdı: Kore Cumhuriyeti Devlet Baskani Lee Myung-bak'in ülkemize gerçeklestirecegi resmi ziyaret öncesi, Hallyu'yu ülkemizde daha çok hissettirip, Türk-Kore dostlugunu toplantilarla daha da güçlendirecegiz. Korea-Fans'in 10. yilini daha görkemli toplantilarla kutlamak dilegiyle...

Insallah, Korea-Fans ailem büyümeye ve ilerlemeye devam Onay
MALATYA da olan yok mu ya burdada olsun istiyorum kpo gün karaoke yapip ramen yemeye ve benim gibi gerçek koreseverlerle eglenmeye o kadar ihtiyacim varkiiBiggrin malum ygs lys :S stres burdada olsunSmile bu benim ilk katilisim olacak olursa eger o nedenle kim temsilci yada temsilci varmi bilimoyrum ama varsa burdan sesleniyorum Malatya dada olsun kpop ramen günü bir yerle anlasip diledigimzce korece sarki söyleyebilirz düsünmesi bile güzel yaBiggrin
Denizli de niye yok ? =)
İmzanız 400*103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Bursa eklenmistir... Smile

http://www.korea-fans.com/forum/korea-fa...62930.html
.
Bir sürü il oldu yaa, çok güzel Biggrin
isallah ablam son dk a golü yapmazsa gelicemm Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi