yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year Special Meetings / Korea-Fans 5. Yil Özel Bulusmalari
(03-01-2012, Saat: 17:56)february yazdı: Aramiza hos geldin kesinlikle bulusmaya bekliyoruz Smile ilk bulusmadan sonra tüm bulusmalarda aramizda olacagina eminim Onay

Çok tesekkür ederim, katilmayi gerçekten çok istiyorum. Sanirim, daha kesinlesmedi Istanbul için tarih... Umarim bana da uygun bir tarih olur...

[Resim: 162d.gif]
Çok güzel bir organizasyon olucaga benziyor, Bursa'da tarihin belirlenmesini bekliyorum. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Yer/Kadiköy Balon Cafe
Saat/13:00
Tarih/28 Ocak Cumartesi
Basvuru/Hülya Mermercan
sadece sohbet ve oyun
[email protected]
Katilimlarinizi bu mail adresine yapabilirsiniz. Smile
Anadolu yakasindakileri bekliyoruz.
Efsane Prens Jumong
adananinki daha belli olmamismi Sad
(04-01-2012, Saat: 3:58)Song_Hülya yazdı: Yer/Kadiköy Balon Cafe
Saat/13:00
Tarih/28 Ocak Cumartesi
Basvuru/Hülya Mermercan
sadece sohbet ve oyun
[email protected]
Katilimlarinizi bu mail adresine yapabilirsiniz. Smile
Anadolu yakasindakileri bekliyoruz.

Avrupa yakasina da ayri düzenlenecek, degil mi?
[Resim: 162d.gif]
Avrupa ve Anadolu birlikte olsaydi keske, kalabalik güzel bir ortam olurdu..
5. yil özel bulusmasinda Istanbul grubunun ikiye ayrilmasi hos olmamis bence. Çünkü bu yila özel kalabalik bir ortam olmasi çok daha iyi olabilirdi diye düsünüyorum. Elbette ki bu benim düsüncem.
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Bende ikiye bölünme taraftari degilim sadece karsiya gelemeyenler olabilir diye düsünmüstüm.Aslinda hep birliktr kalabalik büyük bir gurupla muhtesem olur tabiki.Yada anadolu yakasindakileri toplar hep birlikte karsiya geçeriz. Smile Smile
Efsane Prens Jumong
(05-01-2012, Saat: 12:58)Song_Hülya yazdı: Bende ikiye bölünme taraftari degilim sadece karsiya gelemeyenler olabilir diye düsünmüstüm.Aslinda hep birliktr kalabalik büyük bir gurupla muhtesem olur tabiki.Yada anadolu yakasindakileri toplar hep birlikte karsiya geçeriz. Smile Smile

Toplanip gitme fikrini sevdim. Rolleyes Bu korea-fans ailesinin 5.yil özel bulusmasinda ayri olmak olmaz. Ailenin bir yerde olmasi gerekli Angel Inaniyorum ki anadolu yakasindaki üyelerimizde o gün uzak da olsa birlikte olmak için zaman ayiracaktir. Onay
(04-01-2012, Saat: 1:32)hangeullover yazdı:
(03-01-2012, Saat: 17:56)february yazdı: Aramiza hos geldin kesinlikle bulusmaya bekliyoruz Smile ilk bulusmadan sonra tüm bulusmalarda aramizda olacagina eminim Onay

Çok tesekkür ederim, katilmayi gerçekten çok istiyorum. Sanirim, daha kesinlesmedi Istanbul için tarih... Umarim bana da uygun bir tarih olur...

Tarih en kisa sürede bildirilecek Smile Bizde senin aramizda olmani çok isteriz Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi