yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year - Samsun K-Pop & Film Day
beni niye yazdin Damla kesin degil ki neyse umarim gelebilirim çünkü Ankara'dayim sadece Samsun'a gelem ihtimalim var Smile
(27-01-2012, Saat: 17:15)$adrazam yazdı: beni niye yazdin Damla kesin degil ki neyse umarim gelebilirim çünkü Ankara'dayim sadece Samsun'a gelem ihtimalim var Smile

Yazdim çünkü ; Kimsenin katilip katilamayacagi belli degil ki zaten çogu kisi ayni durumda gelemeyecek olanlar bana bildirdigi zaman listeden çikariyorum bir sorun yok yani kalan saglar bizim ne yapalim Smile

Bu arada BeyzaNur_ arkadasimizin herkese selami var simdiden söyleyeyim yarin telastan unutabilirim Smile gelemeyecegi için de çok üzgün Sad bizim gibi.
Bugünü de kazasiz belasiz atlattik. Smile Herkese çok tesekkürler.
Fotograflari bekliyoruz artik. Onay
Evet çok güzel bir gündü.Biggrin

Bu güzel günün, tekrari dilegiyle...
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
süperdii Biggrin Biggrin tekrar bulusmak dilegiyle Biggrin
(28-01-2012, Saat: 22:07)iremhongki yazdı: süperdii Biggrin Biggrin tekrar bulusmak dilegiyle Biggrin

Aynen , eglenceliydi. Wink
Herkese çok tesekkürler. Shy
Ben de bugün çok eglenenlerdenim. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederim. Umarim daha nice bulusmalarda tanisip kaynasiriz. Tekrar tesekkür ederim. Smile
20 Kisi miydik acaba ben yanlis görmedim degil mi? Biggrin
Seytanin bacagini kirdik sonunda bir daha ki sefere seytani tamamen yok etmek dilegi ile BiggrinBiggrinBiggrin
Yapimda ve yayimda emegi geçen bütün arkadaslarima bana bu görevde yardim ettikleri için çok tesekkür ediyorum Smile
Korea-Fans'imizin 5. yili kutlu olsun nice senelere hep birlikte insallah...
(Not:Fotograflar yakinda konuya eklenecektir gelemeyenler biraz daha meraklansin bakalim Biggrin)
Güzel, kalabalik bir bulusmaydi. Atkilic Nice bulusmalara... Biggrin
Herkesin içinden geçenlere tercüman olur mu bilmem; ama bir konuyu dile getirmeden edemeyecegim. Bir dahakine daha fazla erkek grup videosu izleyelim. hysterical Bulusmada hep erkek gruplar olmasin diye kiz grup videolari izleyelim dedik. Dertli Lakin erkek grup videolarini çok bosladik. Aglama Yalnizca kendim için söylemiyorum bunu. Tongue Biggrin
Hadi yaa foto isteriz ama. xD

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi