yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year, Istanbul Karaoke Meeting
Evet, ben de bir kaç kelime yazacagim. ilk önce Kader'e ve Kader'le birlikte çalisan, ismini bilmedigim adminlere çok tesekkürler. Muhtesem ötesi bir gündü, gerçekten de Istanbul olarak çok kalabalik, çok formdaydik. çok eglendik, o kadar eglenmis, güzel, özel vakit geçirmisizki arkadaslar. Ugurböcügümle ben eve geldigimizde vitamin ilaçlari falan alip erkenden yattik. O kadar kendimizi yoracak kadar eglendik, güzel vakit geçirdik "ugurböcügümünde selami ve tesekürü var ". Kader ve bu karaoke planini yapanlara Smile Ilgin içinde ayrica tesekürler Kader. Ve yeni arkadaslarla tanistik ;) Umarim bir dahaki karaoke yakin zamanda yapilir ;) Resimlerde çok hos çekilmis ...
^^RAİN^^ " YAĞMUR" ( JYJ ) }BİG BANG }...
Harika bir bulusmaydi! Istanbul temsilcimiz Kader ablaya ve emegi geçen geçen herkese tesekkürler! Ilk karaokemdi ve hiç durmadan sarki söylemekten sesim kisildi Biggrin Ne yazik ki yine çekiliste hediye kazanamadim.Yeni arkadaslarla tanistim,Rakkas'dan girdik Yedikule'den çiktik.Bir dahaki bulusmayi merakla bekliyorum.^^
Istanbul da baska bulusma olacak mi?
jeonmal yeppuji
(\ /)
( . .)
C('')('')
bu haberi neden daha önce takip etmedimki...Umarim tekrar bir bulusma daha ayarlanir. hani söyle mart ayi içerisindeBiggrinD

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi