yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year, Istanbul Karaoke Meeting
ya o gün kurs var çikisimiz yaklasik 3 gibi. -biraz da geçebiliyor- çok gelmek istiyorum. bakirköyden o cafe yakin mi? O.o yardim bekliyorum Biggrin

alın beni. istiyorum sadece
(17-01-2012, Saat: 23:52)noodle yazdı: ya o gün kurs var çikisimiz yaklasik 3 gibi. -biraz da geçebiliyor- çok gelmek istiyorum. bakirköyden o cafe yakin mi? O.o yardim bekliyorum Biggrin

Incirliden metrobüse binip Sisliye gelirsin 25 dakika falan sürer yakin yani Smile
Cafenin tam yerini bilmesem de sen gelince haber verirsen bir yolu bulunur Smile
(18-01-2012, Saat: 10:19)GDrug yazdı:
(17-01-2012, Saat: 23:52)noodle yazdı: ya o gün kurs var çikisimiz yaklasik 3 gibi. -biraz da geçebiliyor- çok gelmek istiyorum. bakirköyden o cafe yakin mi? O.o yardim bekliyorum Biggrin

Incirliden metrobüse binip Sisliye gelirsin 25 dakika falan sürer yakin yani Smile
Cafenin tam yerini bilmesem de sen gelince haber verirsen bir yolu bulunur Smile

Metrobüs'e bindikten sonra 25-30 dk'da m.köy'de olabilirsiniz. Zaten M.Köy metrobüs duragindan Karaoke mekanina gelmeniz yaklasik 10 dk. sürüyor.

Bendemi gelsem ne? Biggrin Özel bir karsilama olursa belki gelebilirim Biggrin Biggrin
[Resim: emperorofthesea.png]
Baya katilan var gibi ya, sayi da artar insallah Smile Ben de bir aksilik çikmazsa gelicem
vaayy ne güzelmis ya o zaman ben ve kardesim büsra ile birlikte gelecegiz.çok heyecanlandim bak smdiBiggrin nasil olcak acaba.bizi de araniza katarsaniz sevnrz.haliç üniverstesinin önünde inicez ama ondan sonra napcaz tam olarak ordan nasil gelebilirz?
(18-01-2012, Saat: 14:41)dilara.. yazdı: vaayy ne güzelmis ya o zaman ben ve kardesim büsra ile birlikte gelecegiz.çok heyecanlandim bak smdiBiggrin nasil olcak acaba.bizi de araniza katarsaniz sevnrz.haliç üniverstesinin önünde inicez ama ondan sonra napcaz tam olarak ordan nasil gelebilirz?

Gelecek olanlar ad-soyad, tel. numarasini ve varsa misafir sayisini belirterek bana mesaj atiniz.

Haliç üniversitesine çok yakin. Zincirlikuyu yönünde 50-60 mt ileri de Çamsüt restaurantinin oldugu binanin zemin kati. Mekan, hemen restaurantin yanindadir.
Ben Levent'ten nasil gelebilirim acaba Mecidiyeköy metrobüs duragina? Bilgisi olan var mi? Mesela metroyla Mecidiyeköy'e gitsem,metrobüs duragi o civarlarda mi?
(18-01-2012, Saat: 16:16)nisa-jth yazdı: Ben Levent'ten nasil gelebilirim acaba Mecidiyeköy metrobüs duragina? Bilgisi olan var mi? Mesela metroyla Mecidiyeköy'e gitsem,metrobüs duragi o civarlarda mi?

Mecidiyeköy Metrobüs çikisiyla, Metro çikisi arasinda 100 mt. var yok. Metronun M.köy çikisinda sorun gösterirler. Ya da bizi arayin o sirada. Smile
(18-01-2012, Saat: 16:16)nisa-jth yazdı: Ben Levent'ten nasil gelebilirim acaba Mecidiyeköy metrobüs duragina? Bilgisi olan var mi? Mesela metroyla Mecidiyeköy'e gitsem,metrobüs duragi o civarlarda mi?

Ben de metroyla geliyorum istersen haber ver metrobüse birlikte yürürüz Smile Özelden numarani falan atabilirsin ilgini çekerse Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi