yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5th Year - Erzurum Ramyeon Day & Tea Party
(30-01-2012, Saat: 3:32)ghost_drover yazdı: hiç erkek yok muydu kizlar matinesi olmus resmen Smile

Biggrin Garsonlarimizin hepsi erkekti; hem de en "dadas"indan... Biggrin
güzel bir gündü emegi geçenlere tesekkür ederim sonuna kadar kalabilsem iyiydi ama bir dahakine insallah Biggrin
Fotograflar için tesekkür ederiz.Patatesler iyi düsünülmüs.

Erzurumda böyle Muhtesem bir bulusma olur iste Biggrin Çok güzel olmusa benziyor,sira geceleri gibi olmus Biggrin Insallah bende memleketime bir gün geldigimde bana da bir sira gecesi hazirlarsiniz artik Biggrin Katilan herkese tesekkürler...
[Resim: emperorofthesea.png]
(30-01-2012, Saat: 1:34)sark_gunesi yazdı: [Resim: sam1216m.jpg]

Mis gibi semaver den çaylarda içilmis. Çok kiskandim ama! Biggrin
Güzel bir bulusma olmus. ^^ ~~ Orda bende olmayi isterdim ah be bacimcim. Opucuk

@sonprens2; insallah abi, bekleriz... Biggrin

@ilaydaebrar; can bacimcim benim, senle daha bir güzel olurdu elbet ah ahhh~~~ Dertli
Ama ben sana gel diyorum, sen anlamiyorsun bacimcim. Biggrin Hele bir gel, semaver neyin solda sifir kalir. Senle Erzurumun altini üstüne getirir, bayagi bildigin keyif yapariz baci baci~ OpucukOpucuk
(30-01-2012, Saat: 5:01)sark_gunesi yazdı:
(30-01-2012, Saat: 3:32)ghost_drover yazdı: hiç erkek yok muydu kizlar matinesi olmus resmen Smile

Biggrin Garsonlarimizin hepsi erkekti; hem de en "dadas"indan... Biggrin

gördüm o garsonlari içimden biran garson olasim geldi; o kizlar topluluguna bende ramyeon yemege geldim diyemezdim herhalde Smile
Bende gitmistim, güzel mekan. Güzel bir bulusma olmus. Smile
Garsonun çubuklarla(özellikle tek çubukla) ramen yiyisi çok hos.Türklerin ne kadar zeki oldugunu gösteriyor.Biggrin
@sark_gunesi O günü sabirsizlikla bekliyorum bacimcim. Biggrin

@merve-turkmen Katiliyorum, kesinlikle. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi