yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 3st Mersin Meeting /Korea-Fans Üçüncü Mersin Bulusmasi
(28-02-2012, Saat: 0:05)haneul-mul yazdı: Bende geliyorum ^^ Adana Team destekçiniz arkadaslar ^_~

Bende varim arkadaslar... Biggrin Onay
[Resim: pegiimza.png]
Herkese iyi eglenceler. Onay
Ben de varolayim Mersin 1 bulusmasi simdiden hayirli olsun diliyorum
(28-02-2012, Saat: 18:28)baris oppa yazdı: Ben de varolayim Mersin 1 bulusmasi simdiden hayirli olsun diliyorum

Aaaa Smile) Oppa.. Gelmenize çok sevindim. Ay çok güzel bir gün olacak Smile
selam koredaslarim..Ben Mersinliyim ama antepte görevdeyim...Ilk bulusmamizi duydum gelmek için ugrasacagim.
f.manaz[size=large]
(28-02-2012, Saat: 21:23)fundamanaz yazdı: selam koredaslarim..Ben Mersinliyim ama antepte görevdeyim...Ilk bulusmamizi duydum gelmek için ugrasacagim.

selam fundamanaz . Smile) Evet ilk bulusmamizi yapiyoruz senide aramizda görebilirsek çok seviniriz Biggrin
Aslinda çok önceden biz birinci ve ikinci bulusmalarimizi yapmistik Mersin'de. Bu üçüncüsü. Biggrin Bende katilmayi isterim. Okuluma da yakin. Onay Bilgilerimi gönderiyorum.
Img-kiss 
(28-02-2012, Saat: 21:29)gulumse_ yazdı:
(28-02-2012, Saat: 21:23)fundamanaz yazdı: selam koredaslarim..Ben Mersinliyim ama antepte görevdeyim...Ilk bulusmamizi duydum gelmek için ugrasacagim.

selam fundamanaz . Smile) Evet ilk bulusmamizi yapiyoruz senide aramizda görebilirsek çok seviniriz Biggrin

Selam büyük ihtimal gelecegim.geldigimde kendime yer bulabilirim insallah =)))
f.manaz[size=large]
(28-02-2012, Saat: 21:52)joo yoon yazdı: Aslinda çok önceden biz birinci ve ikinci bulusmalarimizi yapmistik Mersin'de. Bu üçüncüsü. Biggrin Bende katilmayi isterim. Okuluma da yakin. Onay Bilgilerimi gönderiyorum.

Joo yoon ilk senden duydum bilmiyordum 1. ve 2. bulusmayi yaptiginizi ve hatta bunun 3 üncü olacagini Smile
Daha önce Mersin'de olmadigim için Mersin bulusmalarindan haberim yok... Ama ilk bulusma tadinda olacak bu bulusmamiz Smile seni ve daha önceki bulusmalara katilmis arkadaslari da o gün aramizda görmek isteriz Smile)
(28-02-2012, Saat: 21:57)fundamanaz yazdı:
(28-02-2012, Saat: 21:29)gulumse_ yazdı:

Selam büyük ihtimal gelecegim.geldigimde kendime yer bulabilirim insallah =)))
Merak etme canim sana her sekilde yer bulurum ben. ;) olmadi mekani kapatiriz BiggrinD
Ekledim senide listeye Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi