Seo Mi-Young arkadasin adi Salihanur, Min-Hee Chang^^ Aysenur.
|
Korea - Fans 3. Bursa Bulusmasi / Korea - Fans 3rd Bursa Meeting
|
|
Seo Mi-Young arkadasin adi Salihanur, Min-Hee Chang^^ Aysenur.
Bende katilmak istiyorum beni de listeye ekler misiniz lütfen?
![]() Anotherd Kimse Bilmez Gittiğini, Seni Sevenden Başka
Iyi eglenceler arkadaslar.
Bende gelecektim ne güzel. Ama tasiniyoruz, tasinma telasi falan evi topluyoruz. O yüzden gelemeyecegim.. Bir daha ki bulusmaya kaldim ben artik. :/ :/
Hepinize iyi eglenceler arkadaslar. ^^ Bol bol fotograf çekin.
![]() Bizler, hiç tereddüt etmeden ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye söz veriyorsak bunun adı aşktır
Kizilay'in önünde bulusacagimiz arkadaslar birbirimizi nasil taniyacagiz ?
(02-07-2011, Saat: 8:25)2DoNGHae94 yazdı: Kizilay'in önünde bulusacagimiz arkadaslar birbirimizi nasil taniyacagiz ? Telefon denilen bir icat var. Diger bulusmada çok gülmüstük. Ama kolayca bulmustuk birbirimizi ![]() Ve bulusmaya sadece saatler kaldi. Tekrar yaziyorum Kizilay'in önünde 12'de olalim.
.
Süper bir gündü! Çok eglendim. *.* Yeni dostlar kazandim ve çok güzel vakit geçirdim. Birazdan fotograflari ekleyecegim. ^^
.
![]() Park yeon ( Aybüke ), Seo Mi-Young ( Salihanur ), Min-Hee Chang^^ (Aysenur ), Nazile ![]() Min-Hee Chang^^ (Aysenur ), sengül altuncan ( Sengül ), Seo Mi-Young ( Salihanur ), Nazile ![]() Feyza, 2DoNGHae94 ( Hümeyra ), Seo Mi-Young ( Salihanur ), park yeon ( Aybüke ), kyu_hyun90 + 2 ( Büsra ), Min-Hee Chang^^ (Aysenur ), Nezile ![]() ![]() SuleYildiz ( Sule ), anotherd ( Derya ) ![]()
.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|