(24-06-2011, Saat: 18:22)IITuqCe-SiWonII yazdı: Ayin 2'sinde Dil ve Anlatim sorumluluk sinavina giriyorum.O yüzden isim çikti ve gelemeyecegim.
Peki.. Bir daha ki sefere artik...
.
|
Korea - Fans 3. Bursa Bulusmasi / Korea - Fans 3rd Bursa Meeting
|
(24-06-2011, Saat: 18:22)IITuqCe-SiWonII yazdı: Ayin 2'sinde Dil ve Anlatim sorumluluk sinavina giriyorum. Peki.. Bir daha ki sefere artik...
.
O.o O ekirdek Aybuke sen de mi varsin?
Süper seni bulusmada görmek süper olacak.
Bulusma yerinizi çok begendim.
Umarim bol katilimli ve bol eglenceli bir bulusma olur. Diger sehirlerdekileri unutmayin, bizim için bol bol fotograf çekin.
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫
Umarim bol katilimli, bol eglenceli bir bulusma olur.
Bende katilmak istiyorum ailemden simdi izin aldim ancak yolu bilmiyorum tarif edermisiniz? Ve yanimda arkadas getirmek istiyorum sizce sorun olur mu? Ve ilk kez bulusmaya katiliyorum neler yapilicak yanimizda getirilecek bir sey olacak mi _?
Tüm Koredaslara iyi eglenceler.
Arkadaslar bulusma mekanini çok merak ettim ve sonunda sanirim buldum. Burasi mi?
http://maps.google.com/maps?q=Nil%C3%BCf...C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&ll=40.200379,28.979101&spn=0.034352,0.07699&sll=40.354917,29.036865&sspn=1.096742,2.463684&t=h&z=14 Eger öyleyse o saatte de kursum olmazsa eger ben de geliyorum ins..
Listeye beni de ekler misiniz?
Bulusma için çok güzel bir mekan seçmissiniz.
Listeye benide ekler misiniz?
(27-06-2011, Saat: 16:38)Seo Mi-Young yazdı: Listeye benide ekler misiniz? (27-06-2011, Saat: 12:48)Min-Hee Chang^^ yazdı: Listeye beni de ekler misiniz? Adinizi listeye ekledim. ![]() (27-06-2011, Saat: 0:37)AOzcan yazdı: Arkadaslar bulusma mekanini çok merak ettim ve sonunda sanirim buldum. Burasi mi? Eger mekani bulmakta zorluk çekecegini düsünüyorsan Kizilay'a gelmen yeterli. Çogumuz orda bulusup beraber gelecegiz. ![]() (26-06-2011, Saat: 21:43)XxL yazdı: Bende katilmak istiyorum ailemden simdi izin aldim ancak yolu bilmiyorum tarif edermisiniz ve yanimda arkadas getirmek istiyorum sizce sorun olurmu ve ilk kez bulusmaya katiliyorum neler yapilicak yanimizda getirilecek bir sey olucakmi _? Yaninda birsey getirmene gerek yok. Ve istedigin kisiyle gelebilirsin. Istersen annen yada babanda gelebilir. Söyledigim gibi Kizilay'a gelmen yeter. Yinede bir ulasim sorununuz olursa benimle iletisime geçebilirsiniz.
.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|