yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea - Fans 3. Bursa Bulusmasi / Korea - Fans 3rd Bursa Meeting
Sey bir de ben tek basima degilim. Biggrin Kaç kisi olacagimiz belli degil en fazla 3 ama. Smile Önemli degil sanirim. Biggrin Parka gelemeyecegim için gerçekten üzgünüm. Sad Olsun Zafer Plaza ile yetinmeye çalisacagim. ^^
I am a TripleS.
(22-06-2011, Saat: 15:27)park yeon yazdı: Sey bide ben tek basima degilim. Biggrin Kaç kisi olacagimiz belli degil en fazla 3 ama. Smile Önemli degil sanirim. Biggrin Parka gelemeyecegim için gerçekten üzgünüm. Sad Olsun Zafer Plaza ile yetinmeye çalisacagim. ^^

Canim anlatamadim galiba. Biggrin Biz Zafer'de bulusup Park'a beraber gidecegiz. ^^
.
Hayir anladim. Zafer'de bulustugunuz sirada gelecegimi söyledim ben de, parka gelemeyecegimi.
I am a TripleS.
(23-06-2011, Saat: 13:08)park yeon yazdı: Hayir anladim. Zaferde bulustugunuz sirada gelecegimi söyledim ben de. Parka gelemeyecegimi.

Ben anlamadim o zaman. T.T Parka bizimle gelmeyecek misin?
.
Hayir gelemeyecegim. Sadece Zafer'de sizinleyim.
I am a TripleS.
(23-06-2011, Saat: 20:30)park yeon yazdı: Hayir gelemeyecegim. Sadece Zafer'de sizinleyim.

Peki. =( Ama biz Zafer'de pek durmayacagiz. Otobüs bekleyecegiz. -.-
.
Ayin 2'sinde Dil ve Anlatim sorumluluk sinavina giriyorum. Aglama O yüzden isim çikti ve gelemeyecegim. Aglama
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."
O yüzden biraz daha erken gelmenizi istemistim zaten. Sad
I am a TripleS.
Not_i 
Ya canlar ben orayi bilmiyorum. Ama gelmek istiyorum ne yapacagim?
(25-06-2011, Saat: 12:07)Lee_Hong_Gi yazdı: Ya canlar ben orayi bilmiyorum. Ama gelmek istiyorum ne yapacagim?

Konusup ayarlariz onu merak etmeyin. ^^
.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi