yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 11th Hatay-Kirikhan Meeting / Korea-Fans 11. Hatay-Kirikhan Bulusmasi
Eh simdi yarin kimler Antakya'dan geliyor? Tam olmadan gitmeyelim hatta. ^^
ben ve kuzenim antakyadan geliyoruz da 11 degilde 11 buçukta kirikhan arabalarinin oldugu yerde toplansak olur mu çünkü kuzenimin dersi 11.20 de bitiyor 10 dk içinde de köy garajlarinda oluruz zaten Smile)
ya bu kadarda olmaz. tam kirikhan da bulusma olmusken gidemiyorum...izin alamadim malum ygs sonuçlari pekmiç açici degildi..eger öyle olsaydi elirdim Sad
Inanmiyorum ya ziraat bankasina çoooooooooooook yakinim ve simdi görüyorum bunu kafama silah dayamak istiyorum .YINE GELIRMISINIZ CEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAL.
KIRIKHANLI KORE FANLARI KAÇ KISI ACABA ???? BENDE BURDAYIM.
Herkes maç seyrediyor galiba.Öncelikle Hacer ve ailesine misafirperverlikleri için çoook tesekkür ediyoruz.Çok sicak ve içten bir sekilde bizi karsiladilar.Yemekler harikaydi.Ziya'ya çig tavuk degil pismis tavuk yedirdik.Çok güzel bir gün geçirdim, geçirdik.Karar verdim ilerde bahçeli bir ev satin almak istiyrum.Bahçeye ve çiçeklere bayildim.
Bu arada biz saat 13.00'e kadar Ziraat Bankasinin önünde bir saat bekledik.Gelen arkadaslara çook tesekkür ederim.Nice bulusmalara, nice yaslara....
Ziraat Bankasi önünde beklerken sokaga bakis...
[Resim: photo0004h.jpg]
Muhtesem Bahçe
[Resim: photo0005de.jpg]
[Resim: photo0006wa.jpg]
[Resim: photo0007oa.jpg]
[Resim: photo0008pc.jpg]
[Resim: photo0009egq.jpg]

Tepeye çikis ve Kirikhan'a tepeden bakis
[Resim: photo0010nf.jpg]

[Resim: photo0012ra.jpg]

[Resim: photo0013d.jpg]

[Resim: photo0014lg.jpg]

[Resim: photo0015s.jpg]
[Resim: photo0016ozf.jpg]

[Resim: photo0019nb.jpg]

[Resim: photo0020rh.jpg]

[Resim: photo0021w.jpg]

[Resim: photo0023gw.jpg]

(22-04-2012, Saat: 20:04)sally wood yazdı: Inanmiyorum ya ziraat bankasina çoooooooooooook yakinim ve simdi görüyorum bunu kafama silah dayamak istiyorum .YINE GELIRMISINIZ CEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAL.

Genelde bulusma sabahi 8.00 gibi son kez foruma bakarim.Sonra yollara düseriz..Bu yüzden mesajini ancak aksam gördüm.Keske çikip gelseydin..Çünkü hepimiz farkli ilçelerde oturuyoruz.Yolumuz 1.00-1.30 saat sürüyor.Diger bulusmalarimiza bekleriz.Mayis ayinda Antakya bulusmasi, Haziran ayinda Samandag bulusmasi var.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi