yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 11th Hatay-Kirikhan Meeting / Korea-Fans 11. Hatay-Kirikhan Bulusmasi
Bu arada güzel bir haber vereyim.Sali günü Yakup Bey ve esi Judi Hanim'in bir oglu oldu.Hayirli olsun diyoruz.
Antakya'dan gelecek arkadaslar saat 11.00'de Köy Garajlarinda Kirikhan dolmuslarinin orada toplanip topluca gelebilirler
(20-04-2012, Saat: 0:08)seyhan yazdı: Bu arada güzel bir haber vereyim.Sali günü Yakup Bey ve esi Judi Hanim'in bir oglu oldu.Hayirli olsun diyoruz.

hayirli olsun, çok sevindim umarim saglikla anali babali mutlu bir sekilde büyürSmile

Antakya'dan gelecek arkadaslar saat 11.00'de Köy Garajlarinda Kirikhan dolmuslarinin orada toplanip topluca gelebilirler

ben ve ablam kendimizi iyi hissedersek nisan gecesinden sonra gelecegiz insallahSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

(20-04-2012, Saat: 0:08)seyhan yazdı: Bu arada güzel bir haber vereyim.Sali günü Yakup Bey ve esi Judi Hanim'in bir oglu oldu.Hayirli olsun diyoruz.

Ay çok sevindim..Smile
Çok tebrik ederim Ye Na Ye Cu abla oldu..Biggrin
Allah bagislasin..Smile
Iyi eglenceler dilerim. ^^
bizdee gelecezz insallahh ama ne yapmamizzz gereken birsyy var mi ???
(19-04-2012, Saat: 20:06)Baseka yazdı: Izin almadin ben hala, eger gelirsem sürpriz olacak size.
Bakalim bugün söyleyeyim anneme bir daha, 1. yil bulusmasini kaçirmak istemiyorum, hem Hacer ablanin annesi yine döktürecektir onu da kaçirmak istemiyorum Sad

Ne pis bogazsin kiz sen... Sen gel ben sana döktürecem , sen gel yeter ki.. Seyhan Abla, yarin için istediginiz özel birsey varsa söyleyin.. Yemek menüsü bile verebilirsiniz, çünkü benim elim kolum baglandi Biggrin Ne yapacagimi bilmiyorum..
Ziya ask olsun sana da, demek bir Kirikhan'a el atmadigin kaldi.. Aynisini ben de senin ilçendeki bulusmada yazacagim, bu söyledigini unutma Dodgy
No More...
(21-04-2012, Saat: 9:37)anamaya yazdı:
(19-04-2012, Saat: 20:06)Baseka yazdı: Izin almadin ben hala, eger gelirsem sürpriz olacak size.
Bakalim bugün söyleyeyim anneme bir daha, 1. yil bulusmasini kaçirmak istemiyorum, hem Hacer ablanin annesi yine döktürecektir onu da kaçirmak istemiyorum Sad

Ne pis bogazsin kiz sen... Sen gel ben sana döktürecem , sen gel yeter ki.. Seyhan Abla, yarin için istediginiz özel birsey varsa söyleyin.. Yemek menüsü bile verebilirsiniz, çünkü benim elim kolum baglandi Biggrin Ne yapacagimi bilmiyorum..
Ziya ask olsun sana da, demek bir Kirikhan'a el atmadigin kaldi.. Aynisini ben de senin ilçendeki bulusmada yazacagim, bu söyledigini unutma Dodgy

Canim benim senin güler yüzün yeter.Panik yok.Derya ramyonlarimizi Ankara'dan getiriyor.Maksat bir araya gelmek.Senin için çig tavuk bile yeriz Biggrin Anneye selamlarimi ilet ama çok zahmetli bir sey yapmayin.Pastadan yeterince kalori alacagiz zaten.
(21-04-2012, Saat: 4:57)sündüz=fatma yazdı: bizdee gelecezz insallahh ama ne yapmamizzz gereken birsyy var mi ???

Siz gelin yeter kizlar.Listeye adinizi ekledim.
Iyi eglenceler size! Smile
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Ben çig tavuk filan yiyemem güzel birseyler yap. Smile Ayrica künefede isterim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi