yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 11th Antalya Meeting (Picnic)

Korea-Fans 11th Antalya Meeting (Picnic) / Korea-Fans 11. Antalya Buluşması (Piknik)

[Resim: 03copycopy.png]

Artık bir buluşma yapma zamanı. Antalya'ya piknik mevsimi geldi. Bizde şöyle Kent Ormanı'na çıkıp güzel bir gün geçirelim dedik. Herkes mutfaktaki hünerlerini ortaya çıkarsın bakalım. Cool (Top, ip vs... bulursanız onları da çantaya atmayı unutmayın. Biggrin)

Date / Tarih: 23 Mart 2013 - Cumartesi / March 23, 2013 - Saturday
Hours / Saat: 11:30
--> Muratpaşa Camin'in arkası, Kapalıyol başlangıcındaki Halk Bankası'nın önünde buluşulacak.
Place / Yer: Antalya Kent Ormanı

Contact / İletişim:
Özgü ÖZGÜR
546 625 32 09
E-mail : [email protected]

Katılacak olanlar forum nickleri + İsim Soyisim + Telefon Numaralarını bildirmelidir.

Katılacaklar / Participants

özgü
heoftma
gül_min
07 semra
07 merve
**büşra**
diablesse
Sevda!
Sema Aykut
Elif Aykut
Asya Aykut

~~ SMTown ~~
Oo ne güzel.Ben de Manavgat'tayım.Gelmek isterdim.Sad
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Koştura koştura geldiiim. Cool
K-F Antalya, iyi eğlenceler...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents

>>> https://www.facebook.com/groups/157227861073822/
Antalya'da ki piknik ücretli mi ve herkes gelebilir mi oraya?
(14-03-2013, Saat: 2:22)C@n@nn yazdı: Antalya'da ki piknik ücretli mi ve herkes gelebilir mi oraya?

Ücretsiz. Herkes gelebilir. Onay

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
teşekkürler Smile

Ben ve iki arkadasım var bizde gelmek istiyoruz nasıl gönderebilirim bilgilerimizi
Antalyalı arkadaşlarımız tarafından, her zaman ki gibi ekilmemize rağmen soğuk, fırtınalı hava ve uzak demeden pikniğimize ve hayvanat bahçesi gezimize katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. (Fatma, Gülistan, Sevda ve kardeşim Büşraya teşekkür ederim. Opucuk ) Tüm hava şartlarının zorluklarına rağmen herşey çok güzel ve eğlenceliydi. Zuhaha

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
Tüm olumsuz koşullara rağmen 5 kişi yılmadan pikniğimizi ve gezimizi yaptık. Biggrin Hepinize çok teşekkür ederim. Opucuk Sevda'nın midilerimi yakışıklı yapmaya çalışmasından Merve'nin korkularına kadar hepsinde çok eğlendim. Zuhaha
Bazı teknik sorunlar yüzünden fotoğraflar yarın gelecek. Sorunlar peşimi bırakmıyor. .078.
~~ SMTown ~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi