yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 1.Rize Bulusmasi
kardesim bahsetti.3 kisi olmaniza ragmen çok güzel geçmis bulusma Smile insallah bir dahaki bulusmada ben olacagim Biggrin
[Resim: 12531.gif]
Sesangi ne mang daero an dwindago hwaman nemyeon andwae..
keu reol pilyo opji..

az kisiydik ama çok güzel geçti Biggrin münevver abla ve sule yle tanistigima çok memnun oldum Onay Biggrin
resimler için tesekkürler ..Özgüveniniz için de çok sag olun inanin gerisi gelecektir baslangici siz yaptiniz diger bulusmlaarda daha çok kisi olacaksiniz
Süper yaaSmile Ahh ah bir de Tokat'ta yapabilseydik...

Emine güzel çikmissin kizz Biggrin Biggrin Mgnevver ablada(taniyorum amaBiggrinBiggrin) güzel çikmis. Oglu çok seker. Hadi gözünüz aydin. Biggrin
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Resimler eklenmis bile. Umarim her bulusmada sayisi giderik artar Rize'nin. Smile
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
münevver ben oluyomBiggrin
30 lu yaslarini devirmis olmama ragmen emine ve sule'nin yaninda kendimi lise ögrencisi gibi hissettim yawwZuhahaçok sekerler..bulusma yerindeki karsilasmamiz çok hostuBiggrin
biz 3 kişiyiz ,ben ,keyfim ve kahyası..keyfim öldü, kahyası işi bıraktı!!olsun yine biz 3 kişiyiz;ben ,tepem ve tası...
çok güzel çikmissiniz hepiniz Onay bir dahaki bulusmada insallah daha çok kisi olur Biggrin
[Resim: 12531.gif]
Sesangi ne mang daero an dwindago hwaman nemyeon andwae..
keu reol pilyo opji..

Tesekkürler Rize 2. bulusma için hazirlanin hadi... SarhosAtkilic

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

(02-01-2011, Saat: 1:08)pinar61 yazdı: münevver ben oluyomBiggrin
30 lu yaslarini devirmis olmama ragmen emine ve sule'nin yaninda kendimi lise ögrencisi gibi hissettim yawwZuhahaçok sekerler..bulusma yerindeki karsilasmamiz çok hostuBiggrin

o senin sekerligin Münevver abla Biggrin
(01-01-2011, Saat: 21:17)a.betul yazdı: Süper yaaSmile Ahh ah bir de Tokat'ta yapabilseydik...

Emine güzel çikmissin kizz Biggrin Biggrin Mgnevver ablada(taniyorum amaBiggrinBiggrin) güzel çikmis. Oglu çok seker. Hadi gözünüz aydin. Biggrin

ins. Tokat'tada yaparsiniz.Saol Betül abla Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi