yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'yi Sevenlerin Kafesi (Hangugeul saranghaeneun saramdeul kaefe)
Evet gerçekten güzel bir fikir... Bizde katkida bulunuruz tabi... Sultanahmet'e çok yakin oturuyorum... Biggrin Insallah bunlar lafta kalmaz sizinde dediginiz gibi...
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Arkadaslar ... Simdi çok önemli bir gelisme var. KBS Jin mi 'ye geliyor. Biggrin Iste ayrintili bilgi ...

Güney Kore devlet kanali KBS Jin mi'de.
Sevgili Kore Sever arkadaslarim biliyorsunuz ki Kore Severler Kafesi olarak da faaliyete geçen Jin mi Kore Restaurant'inda, daha önceden de yapmis oldugumuz faliyetlere bu haftadan itibaren düzenli olarak devam edecegiz.Bu faaliyetler arasinda periyodik olarak sinema ve dizi günleri,Kore'nin önemli günlerini geleneklerle kutlamalar,Kore severleri Korelilerle bulusturma,Korece dersleri,Kore yemeklerinin yapiminin ögretilmesi ve daha birçok aktivite sizin katiliminizin sayisina göre yapilacak ve çesitlenecektir.

Bu hafta yapacagimiz bulusmada Kore devlet kanali KBS’ den gelen kisiler de bize katilacak, biz Kore severlerin Kore hakkinda ki düsüncelerini ve isteklerini dinleyecekler. Bu sayede Kore’de varligimizin bilinmesini saglayacak ve belki de Kore’den gelen turistlerimizin Jin mi’nin bizimle konusmalari için ugrayacaklari bir yer olmasini saglayabilecegiz. Belki de Türkiye’de olan bir çok eksigin farkinda olmalarini saglayip bu eksiklerimizi kapatmalarini saglayabilir, istedigimiz ünlülerin gelmesini, Korece kaynaklarin, Korece derslerinin olmasini saglayabiliriz. O yüzden bütün Kore severlerin gelmesini ve orada bir bütün olup görüslerini paylasmalarini bekliyoruz. Hadi arkadaslar Kore için AJA AJA FIGHTING !!

Önemli Not: Bulusma KBS’in geldigi güne göre yapilacagindan simdilik bulusma zamanini haftasonu olarak vermek zorundayiz. Ancak KBS’ten telefon geldigi gibi sizi hangi gün olacagindan haberdar edecegiz.

Daha iyi bir tanitim için seni bir konu açacagim. çünkü Kbs'in gelmesi çok ama çok önemli o yüzden simdilik burayi birakiyorum Biggrin
(05-11-2009, Saat: 14:56)crazyevil145 yazdı: Kore'yi sevenlerin kafesi ...

Merhabalar arkadaslar. Yeni üyeler beni bilmezler ben Yesim. =) Size çook güzel haberlerim var Biggrin Benim çok hosuma giden bu haberlerden sizi de haberdar etmek benim görevim ;) ...

Simdi arkadaslar ben su anda üniversite ögrencisiyim ama haftasonlari bir Kore-Çin restoraninda çalisiyorum. Bu restoranin sahibiyle Gaya Kore restorani'nin sahibi ayni. Restoranin adi Jinmi. Simdi ne alaka diyeceksiniz tabi ama .. Benim patron (kendisi Koreli oldugundan) birilerinin Koreyle ilgilendigini duymaktan acayip haz aliyor. Onlara ne ögretirse, ne kadar yardimci olabilirse yardimci olmak için can atiyor. Super
Eee durum böyle olunca ve restorana ' Ben Kore ile çok ilgiliyim,çok seviyorum ' diyerek gelen sayisi da çogalinca , benim patron madem öyle biz bu Jinmi'nin bir katini kafe yapalim. Bedava Korece dersleri ,Kore dizi ve filmler , Korece ögrenmek için iyi kaynaklar, belki film gösterileri, bulusmalar filan düzenlensin dedi. Ben de tabii hemennn SÜPPPERRR dedim Biggrin. Oranin tasarimi bile sizden olacak. Yani su ki mesela bir duvar bombos olacak isteyen istedigi ünlünün resimlerini, istedigi yaziyi asabilecek. Onu birakin Kore ile alakali insanlar için ve bu kafeye bu vasileyle gelenlere yemekler de indirimler bile olacak. Hatta bir gün patron Kore sevenlere bedava yemek vermek istiyor filan. Bilgisayarlarinizi getirip oradaki internetten yararlanip beraber bir seyler bile yapabiliriz. Ben zaten haftasonlari orada olacagim ve en önemlisi ayni anda restoran olacagindan gelen müsterilerle konusabilecegiz hehehe Biggrin Super Super

Ancak çok önemli bir sey var arkadaslar ; bu kafeyi bos birakmamamiz .. Çünkü böyle olursa dogal olarak bazi seyler degistirilir. Yani sadece Kore'yi sevenlere yararli olmak için yapilan bu seye biraz sadik olmaliyiz bence. Çünkü hala Kore ile alakali çok sey yokken ülkemizde bu çok büyük bir adim bence....

Neyse görüslerinizi bekliyorum. Yeni haberleri paylasacagim =)

Süper çok tesekkürler Yesim Abla su an mutluluktan artik bir hal oldum... Sana ne kadar tesekkür etsek az çok çok ama çok sagol canim.
사랑해 윤호 ♥ my prince

[Resim: 562570442.gif]
ALWAYS KEEP THE FAITH!
Çok güzel bir haber bu ama Kafe nerede? Smile
http://www.korea-fans.com/forum/jin-mi-h...-8193.html
Bu harika bir haber. Biggrin
Iste kafe tanitimi. Smile
(13-01-2010, Saat: 16:59)crazyevil145 yazdı: Arkadaslar... Simdi çok önemli bir gelisme var. KBS Jin mi 'ye geliyor Biggrin iste ayrintili bilgi...

Güney Kore devlet kanali KBS Jin mi'de.
Sevgili Kore Sever arkadaslarim biliyorsunuz ki Kore Severler Kafesi olarak da faaliyete geçen Jin mi Kore Restaurant'inda, daha önceden de yapmis oldugumuz faliyetlere bu haftadan itibaren düzenli olarak devam edecegiz.Bu faaliyetler arasinda periyodik olarak sinema ve dizi günleri,Kore'nin önemli günlerini geleneklerle kutlamalar,Kore severleri Korelilerle bulusturma,Korece dersleri,Kore yemeklerinin yapiminin ögretilmesi ve daha birçok aktivite sizin katiliminizin sayisina göre yapilacak ve çesitlenecektir.

Bu hafta yapacagimiz bulusmada Kore devlet kanali KBS’ den gelen kisiler de bize katilacak, biz Kore severlerin Kore hakkinda ki düsüncelerini ve isteklerini dinleyecekler. Bu sayede Kore’de varligimizin bilinmesini saglayacak ve belki de Kore’den gelen turistlerimizin Jin mi’nin bizimle konusmalari için ugrayacaklari bir yer olmasini saglayabilecegiz. Belki de Türkiye’de olan bir çok eksigin farkinda olmalarini saglayip bu eksiklerimizi kapatmalarini saglayabilir, istedigimiz ünlülerin gelmesini, Korece kaynaklarin, Korece derslerinin olmasini saglayabiliriz. O yüzden bütün Kore severlerin gelmesini ve orada bir bütün olup görüslerini paylasmalarini bekliyoruz. Hadi arkadaslar Kore için AJA AJA FIGHTING !!

Önemli Not: Bulusma KBS’in geldigi güne göre yapilacagindan simdilik bulusma zamanini haftasonu olarak vermek zorundayiz. Ancak KBS’ten telefon geldigi gibi sizi hangi gün olacagindan haberdar edecegiz.

Daha iyi bir tanitim için seni bir konu açacagim. Çünkü kbs'in gelmesi çok ama çok önemli o yüzden simdilik burayi birakiyorum. Biggrin

Ay bu inanilmaz güzel bir haber bilgi verdigin için çok ama çok tesekkürler. Lütfen Korea-fans'tan da bahsedin KBS televizyonuna. Burada çok büyük bir sevgi oldugunu sanatçilarin gelmesini istedigimizi söyleyin. Biggrin Of ya ilk defa Ankara'da oturdugum için üzülücegim heralde bende gelmek istiyorum. Aglama
Yesim Abla ben yeni üyeyim ögrendigim iyi oldu ama gidebilecegimi sanmiyorum.Yine de sana çok tesekkür ederim.Ayrica bir adasin çikti benim adimda Yesim. Smile Uygulamalarda gerçekten çok güzelmis.Smile

Eger Istanbula gelirsem mutlaka ugrayacagim. Onay
Süper bir haber tebrikler... Alkis
Aglamak istiyorum. Inanamiyorum çok mutluyum. Smile Ben Taksim'de oturuyorum ama hafta sonu danstan izin alabilirsem veya denk gelmezse hemen damliyorum. Smile

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Bende gelmek istiyorum. Beni de haberdar edin. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi